Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette kompatibilitetsmodus i windows vista (forbedrer ytelsen til enkelte eldre programmer)

Postet av : Magnus Ekblad

Noen ganger når du bruker Windows Vista, vil du oppleve problemer med enkelte eldre programmer du kan bruke. Det er ingen grunn til å føle seg frustrert med Vista operativsystem hvis du lære den praktiske triks som ble bygd inn i systemet. Vista er en overraskende fleksibel plattform når du blir vant til det. Følgende vil instruere deg om hvordan du arbeider rundt noen av programvaren konflikter Vista kan presentere. Ved å plassere programmene i det som kalles "Compatibility Mode" kan du slå et problem til et problemfritt å kjøre programmet igjen.
en.
Først må du finne exe-filen for spillet som ikke vil kjøre. Mesteparten av tiden ikonet vil være på skrivebordet. Hvis programmet er. Exe-filen er ikke på skrivebordet da må du søke etter den ved hjelp av søkefunksjonen. Hvis du bruker vanlige oppsettet bare klikk på Start-ikonet og helt nederst vil du se Start søk. Bare skriv inn navnet på programmet og det vil finne mappen for deg. Hvis du bruker klassisk visning går du til Start da vil du se søkefunksjonen og bare skriv inn navnet på programmet.
To.
Når du finner den. Exe som kjører programmet , høyreklikk på den og gå til egenskaper. Du vil se et vindu åpne seg. På toppen vil du oppdage noen kategorier som kan leses slik: General, Shortcut, kompatibilitet, sikkerhet, og siste Detaljer. Klikk på kompatibilitet fanen for å åpne opp den kategorien. Nå skal du se et nytt vindu, vil du være på utkikk etter en boks som sier "Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for '
tre.
Sett en hake der og nedtonet boksen lyser. Nå avhengig av hvor gamle programmet er, hvis det fungerte med Windows XP vil du ønsker å sette den som Windows XP (Service Pack 2). Etter at du har gjort det klikker Bruk nederst og klikk på OK for å avslutte programmet. Nå klikker du bare på programmet. Exe og det skal kjøres som angitt.

Tips og advarsler


  • Dette kan ikke fungere for hvert program, kan det hende du må prøve en tidligere versjon av Windows under kompatibilitetsmodus.
  • Du må kanskje også oppdatere programmet for at den skal kjøre skikkelig under vinduene.
  • Det er mulig du må også velge å "Kjør dette programmet som administrator" , under kategorien Kompatibilitet, under Privilege Nivå, klikk på boksen som sier Kjør dette programmet som administrator. Bruk og deretter på OK.
    
    Copyright © 2011