Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å formatere en dell bærbar PC

Postet av : P-O Lennartsson

Enten det er på grunn av problemer med PCen, eller du bare vil ha en ny start. Formatere Dell Bærbare datamaskiner er en ganske enkel oppgave. Denne artikkelen viser deg hvordan du kan ta backup av viktige data og utføre en reformatere og installere på din Dell Bærbare datamaskiner

Du trenger:.
Dell Restore Media eller Windows Installasjon Media
. Backup Media.


en.
Finn restaurering media. Du må enten Dell Restore Media som fulgte med Dell bærbar PC eller Windows Installation Media for den versjonen av Windows du har på den bærbare datamaskinen.
to.
Inventory den bærbare. Noter alle programmene du har installert, viktige filer og store innstillinger som Internett og nettverk Innstillinger og Skrivere. Å ha disse nedskrevet kan spare deg noen hodepine senere.
Tre.
Identifisere og sikkerhetskopi av filer du vil lagre. Lagre en kopi av viktige filer til backup media. Du kan også bruke av filer og innstillinger Veiviser for overføring i XP eller Windows Easy Transfer i Vista og Windows 7 for å kopiere filer og noen av dine Windows-innstillinger. Dette vil gjøre ombyggingen prosessen mye enklere.
Fire.
Sett din Dell Restore Media eller Windows Media Installasjon og starte opp fra media. Avhengig av modell laptop og den versjonen av Windows du vil ha en CD, DVD eller diskett, og i noen tilfeller mer enn én type media. Du må kanskje trykke på F12 eller en annen tast for å velge Boot Menu. Dette vil tillate deg å velge hvilken enhet til å boote fra.
Fem.
Velg formatere når du blir bedt om installasjonsprogrammet. Både Dell og Windows Setup programmer vil gi deg muligheten til å reformatere harddisken før du installerer programvaren.
6.
Fullfør installasjonen og gjenopprettelsen Process. Både Dell og Windows-oppsett vil variere basert på modellen av bærbar PC og versjon av Windows, men begge skal være rett fram og enkel å følge.
7.
Gjenopprett sikkerhetskopierte data. Kopiere over filer eller kjøre filer og innstillinger Veiviser for overføring i XP eller Windows Easy Transfer i Vista og Windows 7 for å gjenopprette data.
8.
Bruk inventar å gjenoppbygge den bærbare. Arbeid gjennom beholdningen som en sjekkliste. Installere og konfigurere all programvare som du laget til etterretning. Du kan la ut noen av de gamle programvare som ikke lenger er i bruk, vil dette holde laptop kjører som ny lenger.

Tips og advarsler


  • Hvis du har mistet din Dell Restore Media kan du kontakte Dell for å få en ny kopi.
  • Alltid backup av dine data før du utfører noen operasjon på PCen.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å reparere windows xp profile
    
    Copyright © 2011