Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

DIY skodder med utsparinger

Postet av : Camilla Näslund

Vindusskodder med utsparinger legge til en sjarmerende, dekorative touch på utsiden av et hjem. Shutter størrelse kan variere, avhengig av størrelse og konfigurasjon av vinduene, og dimensjonene på utvendige vegger. Typiske utskjæringer inkluderer et hjerte, en tulipan og vase, en diamant, en halvmåne, eller et monogram

Dimensjonering og Cutting

Skodder bør matche eller overskride vindushøyde. Bredden på skodder bestemmes ved å dele bredden på vinduet i to, som så avgjør optimale lukker bredde.

Skodder kan være mindre enn halvparten av bredden av vinduene, hvis det ikke er nok veggplass til å montere skodder. For eksempel vil en 40-tommers bred vindu bruke 20-tommers bred skodder. Etter å ha bestemt lukkeren bredden, kjøp furu eller seder aksje som er 3/4-inch tykk. En 20-tommers bredde nedleggelse ville bruke to 1-by-12-tommers paneler, lagt side om side.

Rip (så på langs) hvert panel ned til nøyaktig 10 inches bred. Kutt trepanel til ønsket høyde (lengde). Cut to identisk store stykker 1-av-12-tommers trelast for skoddene som vil gå på den andre siden av vinduet.

Montering

Legg de to 1-by-10-tommers trepanel ved siden av hverandre på et plan arbeidsflate. Cut to 20-tommers biter av 1-by-4-tommers trelast. Bor hull i 1-av-fire stykke, og fest over to 1-by-10 paneler, ca 6 inches fra toppen og i samme avstand fra bunnen. Bruk 1 1/2-inch treskruer. Dette blir de to panelene.

Gjenta for de andre lukkeren.

Gjøre cutout

Lag et design for utskjæringen. En enkel, grafisk form er enklest å overføre til tre skodder. Trace design på et stykke papp for å lage en sjablong.

Finn midten av skodder, øverst til nederst. Det felles mellom de to 1-by-10 paneler er sentrum, side til side. Plasser og spore sjablongen på lukkeren med en snekker blyant. Bor en halv-tommers hull inne i sjablongen disposisjonen og kutt design med en stikksag. Gjenta prosessen for den andre lukkeren, bruker samme sjablongen. Den cutout design kan matche fra lukkeren til nedleggelse, eller kan variere med ulike, men komplementære design.

Paint eller flekker på skodder som ønsket. Festet til huset med tre skruer eller egnede mur ankere.

Alternativ til cutout

Lukkeren utsnittet er et tomrom, så et alternativ å kutte ut materiale fra skodder er å møte montere en dekorativ brikke. Dette kan være malt i en kontrastfarge, eller malt for å matche ytterveggen av huset for å skape en illusjon av en åpning.


Copyright © 2011