Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva størrelsen på vinduet skodder for å installere

Postet av : Annika Hultén

Godt gjort eksteriør skodder kan forvandle fasaden av bygningen, slik at det virker mer komplett, innbydende og elegant proporsjonert. Skodder installert på hengslene kan også fungere som nyanser og beskytte vinduer mot ugunstige værforhold. Men hvis skodder er dårlig størrelse, kan de se ut som en tacked-on arkitektoniske ettertanke. Nøye vurdering av ditt hus stil, vil andelen av fasaden og dimensjonene på vinduene føre til en lukker utvalg som er et perfekt tillegg til ditt hjem.

Funksjon Versus Dekor

De fleste moderne eksteriør skodder ikke lenger gir beskyttelse mot elementene, men det betyr ikke at de skal installeres uten hensyn til deres opprinnelige formål. Ifølge arkitekt og forfatter Marianne Cusato, "det er viktig at [skodder] ikke bli et vederlagsfritt anvendt ornament. Som et minimum bør de se ut som om de kunne operere. "Med andre ord, vil skodder se best om de kunne believably tett over vinduene. Unngå skodder på bay eller doble vinduer, og unngå skodder som er for høye eller for korte vinduet foringsrør.

Standard Versus Custom Mål

Hvis du bor i et hus som ble bygget i de siste 50 årene, er sjansen vinduene kommer i et sett med standard størrelser ansatt av de fleste produsenter. Mål vinduene før du begynner lukkeren shopping. Om de er av en enhetlig størrelse ( sier 36 "med 48", for eksempel), er sjansen stor for at de fleste lukkeren produsenter har skodder i din størrelse på lager. Mer uvanlige størrelser må være tilpasset bestilles. Hvis du bor i et historisk hjem, sørg for å måle hver av vinduene før du bestiller din skodder ---- i det siste, utbyggere rutinemessig brukes forskjellig størrelse vinduer i ulike deler av samme hus.

Window Form og Stil

Pass på at formen på skodder passer formen og stilen på vinduene ---- buet skodder for buede vinduer, gresk Revival skodder for et gresk Vekkelse hjem og så videre. En god lukker produsenten skal kunne henvise deg mot skodder som er geometrisk og stilistisk passer for ditt hjem. Siden lamellene, panel, og andre pyntegjenstander på disse skodder vil matche bygningens andre funksjoner, vil de se mer forholdsmessige enn skodder av samme dimensjon, men av en annen arkitektonisk stil.

Previous:nothing
Next:Microsoft Exchange server tutorial

Copyright © 2011