Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre desktop ikon størrelse i mac os x

Postet av : Jeanette Morales

Mac-datamaskiner kjører med OS X Snow Leopard operativsystem. I likhet med sine Windows motpart, har OS X en stasjonær som er i hovedsak basert på grafiske ikoner. Disse ikonene fungerer som snarveier som kan åpne programmer, filer og dokumenter.
Men etter en stund, blir mange mennesker er stasjonære ekstremt overfylte og trange på grunn av en oppbygging av ikoner. Mens det meste av tiden dette kan rettes opp ved å slette ubrukte ikoner, er det behov for noen mennesker som gjør mange snarveier på datamaskinen sin. En måte å gjøre ting ser litt mer presentabelt er å endre størrelsen på disse ikonene.
Endre størrelse på ikoner kan også være bra for folk som har øyne og problemer med synet.
tross for disse fordelene, ikke mange vet at du kan endre størrelsen på disse ikoner i OS X. Men etter denne fremgangsmåten vil tillate deg å gjøre akkurat det raskt og enkelt
en
Klikk på Finder-symbolet i Dock. Det er den blå firkanten smilefjes-ikonet. Hvis det ikke har blitt flyttet, bør det være lengst til venstre ikonet på dock din.
To.
Klikk på "Vis"-menyen på verktøylinjen øverst på skjermen.
tre.
Rull nedover og klikk på "Show View Options. " Dette vil føre til en pop-up menyen skal vises.
fire.
Den aller første elementet i pop-up menyen sier "Icon Size. " Under det, er det et rullefelt som kan flyttes til venstre eller høyre. Dette vil gjøre din desktop ikoner mindre eller større hhv.

Tips og advarsler


  • stedet for å klikke på Finder-symbolet, kan du klikke på skrivebordet.
  • Når du har klikket på Finder-symbolet, kan du også gå direkte til pop up menyen ved å trykke på kommando-og J-tastene.
    
    Copyright © 2011