Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre en eiers navn i xp

Postet av : Magnus Ekblad

Hvis du nylig kjøpt en datamaskin som har Windows XP-operativsystemet, og du gikk inn i eierens navn galt, eller bare ønsker å endre navnet på datamaskinen er registrert på, kan du enkelt gjøre dette. Det ville være nyttig å ha riktig navn i systemet i tilfelle maskinen noen gang går tapt eller stjålet, da dette vil gjøre det enklere for datamaskinen å bli returnert til eieren
en.
Slå på datamaskinen og klikk "Start" for å åpne opp menyen, og velg deretter "Run. " En boks vil komme opp for deg å skrive hva du vil åpne, hvis "regedit" ikke allerede er i boksen, skriv dette og klikk "OK" for å åpne Registerredigering
2
Dobbeltklikk på "HKEY_LOCAL_MACHINE" filen under "Min datamaskin"-liste. Klikk på "PROGRAMVAREN" fanen, og åpne "Microsoft". Deretter blar du ned til du ser "Windows NT" på listen. Klikk på denne kategorien, og åpne mappen merket "CurrentVersion. "
Tre.
Klikk på" RegisteredOwner "fra listen til høyre for filene. I boksen under" Value data ", skriv det du vil eierens navn å være. Klikk "OK," og deretter lukke Registerredigering.
fire.
Åpne "Kjør" igjen, og skriv "winver. exe" og klikk "OK" for å bekrefte at du har endret eierens navn.

Tips og advarsler


  • Ikke åpne noe du ikke er kjent med under Registerredigering, da dette kan føre til alvorlige problemer med datamaskin som kan kreve at du må installere operativsystemet.
    Previous:nothing
    Next:hvordan du skriver til fil i vista
    
    Copyright © 2011