Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre navnet på windows system mappen

Postet av : Valon Istrefi

Det er flere system mapper i Windows som er hardkodet inn i utformingen av operativsystemet. De kan ikke slettes eller gis nytt navn, da dette vil gjøre systemet unbootable. Men det er en midlertidig løsning for dette problemet, for bare noen få bestemte system mapper

Døpe System mapper


en.
Det er noen system mapper som kan gis nytt navn under Windows installasjonen. For eksempel kan "Documents and Settings"-mappen der alle bruker innstillingene er lagret får nytt navn under installasjonen.
To.
Kjør en automatisert installasjon ved å bruke /UNATTEND bryter med Winnt. exe eller Winnt32. exe. Sett inn følgende oppføring i din Unattend. txt:
[GuiUNattended]
ProfilesDir=z:. \ Mappenavn
3
Installer Windows. I dette scenariet, z: \ mappenavn er banen og mappenavnet som du vil angi, i stedet for standard "Documents and Settings"-mappen.

Tips og advarsler


  • Microsoft Corporation anbefaler på det sterkeste mot å gjøre eventuelle endringer i standard system mappene. Endre navn på en system-mappe kan resultere i alvorlig systemfeil eller en ustabil datamaskin. Hvis du velger å implementere denne modifikasjonen til systemet ditt, bør du først ta en sikkerhetskopi av alle filer og mapper.
    
    Copyright © 2011