Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å konvertere sekunder til hertz

Postet av : Annika Hultén

Databehandling hastigheten er svært viktig når det kommer til å kjøre programmer og nedlasting av informasjon som musikk og videofiler. Behandling hastigheter er vanligvis målt i hertz, som er den grunnleggende enheten for sykluser per sekund. Jo mer hertz syklet hver andre, desto raskere en datamaskin opererer. En datamaskin bremser ofte ned på grunn av ulike faktorer som for mye data som er lagret, som kjører for mange programmer samtidig, eller en fragmentert harddisk. Ved å konvertere antall sekunder for å laste ned en gitt fil til hertz, kan du se om maskinen er slått opp til sitt optimale hastigheten.

Du trenger:
Computer prosessorhastighet
. Filstørrelse.
Kalkulator (valgfritt).


en.
Finn ut filstørrelsen for en fil du ønsker å laste ned. De fleste filene har størrelse som er oppført i parentes etter filnavnet.
To.
Last ned filen og tid datamaskinen for å se hvor lang tid det tar å fullføre nedlastingen.

3.
Del filstørrelsen med antall sekunder det tok å laste ned. For eksempel, hvis du har en fil som er 6 MG (8 megabyte), og det tar 6 sekunder å laste, utføre følgende ligning:
6 /6=1
Derfor er datamaskinen behandling 1 MG per sekund.
fire.
Konverter svaret fra trinn tre inn i sekunder. Siden en byte er lik én hertz, 6 sekunder for å laste ned en 6 MG fil betyr at datamaskinen er opererer på 1MHz (ett megahertz per sekund, siden forholdet mellom hertz og bytes er 1:1).
Fem.
Sammenlign dine funn med den hastigheten som maskinen er ment å betjene. For eksempel, hvis spesifikasjonene listen datamaskinen som å ha en 2MHz prosessor, og den faktiske tiden er 1MHz, vet du at noe er i konflikt med sin behandling hastighet.

Previous:nothing
Next:DIY skodder med utsparinger

Copyright © 2011