Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å optimalisere ytelsen ntfs

Postet av : P-O Lennartsson

Ytelse, pålitelighet, og diskplass utnyttelse er bare noen få grunner til at NTFS er det vanligste filsystemet valgt når du formaterer en datamaskin eller bærbar PC med et operativsystem. NTFS står for New Technology File System. Et flertall av Microsoft Windows XP-brukere er ikke utdannet i å opprettholde sine datamaskiner ytelse. En liten bit av kunnskap om hvordan systemet kjører og driver vil hjelpe den gjennomsnittlige brukeren forstå hvorfor deres systemer ytelse har vært å dra. I denne artikkelen vil jeg vise hvordan å optimalisere NTFS ytelse hvis du kjører Microsoft Windows XP. Dette er bare én måte blant hundrevis av modifikasjoner og tilpasninger som Windows-brukere kan utføre for å tune opp sin treg systemer. For mange sjelden brukte programmer, spionprogrammer og andre infeksjoner fanget på nettet har en stor innvirkning på hvordan systemet kjører. Gjør deg kjent med de nyeste tech verktøy og tips til å ikke bare stabilisere datamaskinen, men for å beskytte data og personlige opplysninger i den

Du trenger:.
Microsoft Windows XP


1.
Mange Microsoft Windows XP bruker ikke vet at en stor harddisk med en haug med sub kataloger som omfatter mapper og lignende, kan redusere hastigheten din systemene ytelsen drastisk. Dette er på grunn av det Siste Access Time Frimerker at Windows XP utfører. Dato og klokkeslett blir automatisk oppdatert i katalogene filene ligger i. Systemet markerer filen og oppdaterer dato og klokkeslett frimerker med info angående siste gang en bruker tilgang til det. Deaktivering kan få fart på systemet og hjelpe filsystem ytelse
Først klikk "Start"-knappen, velg "Kjør" Skriv -. Regedit i "Run" boksen
2 .
På venstre side av Registerredigering (regedit) Naviger til:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Control \ Filesystem
tre.
Se etter registret verdi kalt-NtfsDisableLastAccessUpdate
Hvis verdien ikke finnes i registeret, må du opprette den ved å høyreklikke hvor som helst på høyre flyet av Registerredigering, velger du " ; Ny "klikk" DWORD Value ".
En melding vil tillate deg å gi navn til verdien, navnet det ved å skrive-NtfsDisableLastAccessUpdate Deretter slo inn. Dobbeltklikk den nye verdien du opprettet, skriver-1 i det tomme feltet som verdien data med Heksadesimal merket som base.
Klikk "OK"
innstillinger vil tre i kraft neste gang du starter.

Tips og advarsler


  • En annen måte å optimalisere NTFS ytelse er å begrense størrelsen på MFT, Master File Table.
  • Lær mer om tweaks som kan utføres for å øke den generelle systemytelsen.
  • Microsofts nettsted er en stor kilde til informasjon hvis du trenger hjelp med Windows XP, Vista og 7
  • Redigere registret i Windows XP er bare foreslått for avanserte brukere, fordi hvis noen endringer er gjort som er i konflikt med den typen funksjonalitet du ønsker på din hjemme eller kontormaskin, kan det føre til feil. Så gjøre lekser!
    
    Copyright © 2011