Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å ramme grov åpne vinduer

Postet av : Jan-Olof Stoor

Før et vindu kan installeres i en vegg, er det viktig å bygge en sterk, solid ramme av trelast å holde den på plass. Denne rammen er kjent som en grov åpning fordi det er i utgangspunktet en planlagt gap eller hull i det eksisterende trevegg ramme. Framing en grov åpning for et vindu er ikke spesielt vanskelig, men det krever nøyaktige målinger og forsiktig konstruksjon. Med litt øvelse, bør du være i stand til å ramme i vinduer med letthet og tillit

Du trenger:. .
Målebånd
2-av-4 studs.
Level.
Hammer.
Framing negler (10d).
Sirkelsag.


en.
Mål bredden på vinduet, legger en halv tomme på hver side (1 tomme totalt) og markere denne avstanden på sålen (bunnen ) og topp platene (den horisontale platene som danner bunnen og toppen av veggen rammen). Dette gir deg bredden på røff åpning, inkludert plass til å plassere mellomlegg eller spray isolasjon under installasjonen.
To.
Mål høyden av vinduet, legger en halv tomme over og under, og merk av topp og bunn på alle vegg stendere i eller ved siden av plassen vinduet vil oppta.
tre.
Mark eneste plate 1,5 inches utover grove åpningen bredden på hver side, og deretter markere en ytterligere 1,5 inches. Disse merkene vil indikere hvor du vil plassere nye studs for vinduskarmen. Merk at det er mulig å plassere grov åpning å gjøre bruk av en eller flere eksisterende pigger i stedet for å måtte fire nye.
Fire.
Mål fra sålen til toppen plate, og skåret to 2-av-4 studs å matche. Plasser disse inn i den andre sporene du merket (1. 5 inches fra kantene av vinduet-bredde merke), sjekk dem med et nivå og tånegl dem (spiker diagonalt gjennom dem) til toppen og eneste platene.
fem.
Mark piggene fra trinn 4 med toppen og bunnen av grov åpning. Mark over toppen av den grove åpningen for å angi høyden på vinduet header. Størrelsen på overskriften vil bli bestemt av lokale byggeforskrifter og vinduet bredde. Mark 1,5 inches under bunnen merket, og deretter markere en ytterligere 1,5 inches. Disse merkene vil indikere hvor du vil plassere et sett med to stablet 2 x 4-ere til å tjene som en sill.
6.
Saw gjennom hver stud mellom de to nye stenderne du plassert i trinn fire. Skjær dem ved merket for bunnen av karmen og merket for toppen av hodet, og fjern stykke trelast mellom.
7.
Mål fra den eneste platen til merke til toppen av grov åpningen, og klippet to 2-by-4s å matche. Nail disse ved siden av studs fra trinn 4, så de vil være ved siden av vinduet.
8.
Bygg din header i henhold til lokale byggeforskrifter. Du kan bare trenger å kutte en 2-by-4 for å passe mellom stenderne fra trinn 4 og hvile på stenderne fra trinn 7. For større vinduer, må du kanskje bruke to-by-6 eller større trelast og spiker to stykker sammen med et stykke 3/8-inch kryssfiner mellom.
Ni.
Angi header på toppen av stenderne fra trinn 7 og spikre det på plass.
10.
Mål mellom stenderne fra trinn 4, og skåret to 2-av-4s å matche. Nail dem til hverandre for å danne en "dobbel sill," og deretter plassere dette svill på stubber av stenderne du klippe i trinn 6. Nail karmen til forkortet studs, og du vil ha en ferdig ramme og være klar til å installere vinduet.

Previous:nothing
Next:hvordan sette opp win98

Copyright © 2011