Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du bytter domene kontrolleren vinduer

Postet av : Jonathan Nyberg

Det er tider da du kanskje vil erstatte Windows Server domenekontroller med en ny en, enten fordi du oppgraderer til den nyeste versjonen av Windows, eller rett og slett fordi du ønsker å øke nettverksytelsen med en nyere stykke maskinvare.

Du trenger:.
2 servere

Forutsetninger


en
Kontroller at nettverket inneholder kun et enkelt domene med én domenekontroller. , og at domenekontrolleren kjører Windows Server 2003 eller høyere.
to.
The enkelt domenekontroller skal kjøre alle de grunnleggende nettverkstjenester, slik som DHCP, DNS, WINS, som samt fil-og utskriftstjenester.
tre.
Det skal ikke være noen ekstra server programmer som kjører på domenekontrolleren, slik som SQL eller Exchange.

På New Domain Controller


1.
Installer den nye server med Windows Server 2003 (eller høyere). Deretter promotere den nye serveren til en domenekontroller ved å gå til "Start", "Run", "dcpromo. exe" og "OK. "
To.
Fremme nye domene kontrolleren til fungere som en global katalog server. For å gjøre dette, åpne "Active Directory Sites og tjenester" og dobbeltklikk på målet ditt domene kontrolleren. På detaljruten, høyre-klikk "NTDS Settings" og velg "Properties". På fanen Generelt, merk av for "Global Catalog," så gjenstarte serveren for at endringene skal tre i kraft.
Tre.
Installer DNS Server-tjenesten på ditt nye domene kontrolleren, og satt den lokale IP av den nye domenekontrolleren som DNS-server. Alternativt, hvis nettverket bruker WINS, kan du også installere WINS tjenesten på det nye domenet kontrolleren, og endre domenekontrollerens IP-innstillinger for å peke til den lokale IP-adressen som WINS server IP-adresse.
fire.
Flytt Flexible Single Master Operations (FSMO) rolle til det nye domenet kontrolleren. For å gjøre dette, gå til "Start", "Programmer", "Administrative Tools" og "Active Directory Users and Computers. " Høyreklikk på "Active Directory Users and Computers"-ikonet, og klikk deretter på "Operation Masters. " Velg rollene som du ønsker å overføre til det nye domenet kontrolleren. I "Change Operations Master" dialogboksen, klikk "Change. " Klikk deretter på "OK" for å bekrefte at du vil overføre rollen til det nye domenet kontrolleren.
fem.
Installere DHCP server på ditt nye domene kontrolleren, og overføre DHCP-innstillingene fra den gamle serveren. Også installere alle nødvendige tredjeparts applikasjoner, for eksempel programvare for sikkerhetskopiering og antivirus programmer.

På Old Domain Controller


en.
Senk den gamle domenet kontrolleren fra å være en global katalog server. For å gjøre dette, som du gjorde med det nye domenet kontrolleren, åpne "Active Directory Sites og tjenester" og dobbeltklikk på målet ditt domene kontrolleren. På detaljruten, høyre-klikk "NTDS Settings" og velg "Properties. "På" General "fanen, fjerner du merket i boksen ved siden av" Global Catalog "for å fjerne den globale katalogen rollen. Du vil da trenge å restarte serveren for at endringene skal tre i kraft.
To.
Senk den gamle domenet kontrolleren ved å fjerne sitt domene kontrolleren status. For å gjøre dette, gå til "Start", "Run", "dcpromo. exe" og "OK. " Når Active Directory Installation Wizard starter, merk av for å "Fjern Active Directory. " Følg instruksjonene som nødvendig for å fullføre denne oppgaven.
tre.
Migrer skriverinnstillingene til det nye domenet kontrolleren ved hjelp av "Windows Print Migrator 3 . 1 "verktøyet. Deretter overføre filen server innstillinger med" Microsoft File Server Migration Toolkit. "Avinstaller eventuelle andre unødvendige tjenester på det gamle domenet kontrolleren.
Fire.
Rediger brukernes profiler og /eller påloggingsskript å bruke de nye domenekontrolleren som sin fil og print server.
fem.
Re-register alle brukernes datamaskiner i domenet ditt ved hjelp av ipconfig /release og ipconfig /fornye.

Previous:nothing
Next:hvor å konvertere sekunder til hertz

Copyright © 2011