Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

xp home edition vs XP Media Center Edition 2005

Postet av : Jonathan Nyberg

Med alle de forskjellige versjonene av Windows tilgjengelig, kan det vanskelig å avgjøre hvilken som passer best til dine behov. Den XP Media Center Edition (MCE) 2005 har mange forskjeller fra Windows XP Home Edition

MCE 2005

Som navnet antyder, inneholder denne utgaven av Windows Media Center. Dette programmet er laget for å koble til TV, og fungere som en sentral, søkbart bibliotek for film, musikk og bilder.

Flere fordeler

MCE 2005 også omfatter en infrarød (IR) fjernkontroll, IR-signal mottaker og et trådløst tastatur. Den store størrelsen på MCE-skjermen teksten er konstruert for å være lett lesbare fra en avstand på flere meter, så kan tastaturet brukes fra en TV-stue sofaen.

XP Home Kompatibilitet

Det er ikke mulig å legge til Windows Media Center til Windows XP. MCE 2005 må kjøpes separat, og du kan oppgradere fra Windows XP Home til Windows MCE 2005.

Kompatibel maskinvare

Eldre versjoner av MCE hadde begrenset hardware støtte og kan kun fås i pre-bygget datamaskiner fra selskaper som Dell, HP eller Gateway.

Media Center Extender

Denne funksjonen, som er eksklusiv for MCE, kan du gi folk på det lokale nettverket tilgang til MCE datamaskinen mediebibliotek. The Xbox 360 og noen DVD-spillere, HDTV og Blu-ray-spillere kan også fungere som forlengere.


Copyright © 2011