Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan velge vinduer for et hus

Postet av : Stefan Svensson

For et hus, kanskje vinduer virke som veldig grunnleggende, funksjonelle deler av hjemmet. Windows, derimot, er mye mer enn bare biter av glass. Gode vinduer hjelp isolere hjem fra varmetap og beskytter også mot støy. Gode vinduer også bidra til å skape en følelse av plass i hjemmet og kan gjøre hjemme føles mye større og romsligere. Heldigvis, velge gode vinduer er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å følge noen enkle retningslinjer

Instruksjoner


en.
Finn ut om vinduet kvalifiserer du for en skatt kreditt. For eksempel, gir regjeringen opp til $ 1. 500 i skattefradrag for huseiere som kjøper energieffektive vinduer.
To.
Ut om vinduet kvalifiserer du for nytte rabatter. For eksempel enkelte energiverk gir rabatter eller rabatter til huseiere som utstyre hjemmene med visse energieffektive vinduer.
Tre.
Gjennomgå R-rating. Produsenter tilordne hvert vindu en R-rating som viser hvor mye varmetap vinduene tillater.
fire.
ut om vinduet oppfyller budsjettet. Selv om skattefradrag og utility-selskap rabatter å dekke kostnaden av vinduet, ved å sammenligne priser, kan du finne det samme vinduet billigere på en konkurrerende butikk.
Fem.
Bestem glasur. Vinduer er ofte belagt med en rekke materialer som kalles glasur. Glasur kan være et tynt lag med plast eller missfarging som hjelper vinduet absorberer varme.
6.
Ut om vinduet er lagdelt. For eksempel, er vinduer ofte konstruert med lag av plast og glass. Lag beskytter mot varmetap og hjelpe glasset absorberer slag.
7.
Bestem rammekonstruksjon. For eksempel, kan rammer laget av vinyl, metall, tre eller plast. Når det gjelder varmetap i kalde vintermånedene og varmeledning i løpet av sommeren, vinduskarmer er like viktig som vinduet.

Tips og advarsler


  • Undersøk R-rating for å sikre at den inneholder rammen. Noen R-rating kun indikerer hvor godt glasset absorberer varme.
  • Før du kjøper energieffektive vinduer, kontrollere med regnskapsfører om vinduet du vurderer kvalifiserer for en skatteincentiver. Ikke bare godta ordet av en selger.
    Previous:nothing
    Next:hva er en vertikal skyveknapp vindu?
    
    Copyright © 2011