Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Slik flytter du mappen Mine dokumenter til en annen harddisk

Postet av : Annika Hultén

Som standard Mine Dokumenter-mappen er lagret på samme harddisken som operativsystemet Windows. Dette er ikke anbefalt fordi (1) Mine dokumenter lagrer all personlig data som raskt vokser i størrelse, og hvis det er ikke mye plass igjen på systemet stasjonen, det i stor grad forringer Windows ytelse (2) hvis datamaskinen blir virus /malware infeksjon, din personlige data er kompromittert mens hvis den er på en egen harddisk, hjelper det å minimere risikoen for infeksjon (3) det gjør backup vanskelig mens hvis den er på en egen stasjon, kan du sikkerhetskopiere hele harddisken uten problem (4) dersom du ønsker å formatere og installere Windows-operativsystemet, vil filene bli slettet også mens hvis filene er lagret i en annen stasjon, kan du formatere systemet stasjonen uten å påvirke dine personlige filer.
Her er en enkel måte å flytte Mine dokumenter-mappen til en annen harddisk. Denne artikkelen forutsetter at du har mer enn én harddisk eller minst dual partisjon på harddisken, ellers vil du ikke kunne flytte mappen Mine dokumenter. CD-eller DVD-stasjonen er ikke inkludert

Du trenger:.
Datamaskin med minst to partisjoner, eller mer enn 1 harddisk


en
Finn. . din "Mine dokumenter"-mappen, enten ved å gå til "Start" eller på skrivebordet ditt. Høyreklikk på "Mine dokumenter"-mappen og velg "Properties".
to.
På Mine dokumenter vinduet Egenskaper, klikk på "General" fanen. Sjekk størrelsen du er min Dokumenter ved å se på "Størrelse på disk" verdi. Sørg for at din nye harddisk vil ha nok diskplass til å imøtekomme dine filer.
Tre.
Nå gå tilbake til "Target" og klikker "Flytt". Dette vil tillate deg å endre målet plasseringen av "Mine dokumenter"-mappen.
Fire.
Du vil bli bedt om å velge målmappen. Naviger til den nye harddisken, og deretter klikker du "Opprett ny mappe". Skriv "Mine dokumenter" som mappenavn og trykk enter. Klikk "OK" og du vil bli spurt om du vil flytte alt innholdet til det nye stedet. Velg "Ja".
Det kan ta litt tid å flytte filer, avhengig av størrelsen på mappen Mine dokumenter. Når det er gjort, vil du ikke se noen endring så langt som tilgang til filer fra skrivebordet eller Start-menyen. Den eneste endringen er at filene er nå trygt lagret i en annen harddisk. Når du prøver å lagre noe, vil det fortsatt være standard for å lagre til den samme mappen Mine dokumenter.

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker Windows Vista eller 7, har du lov til å flytte alle standard mapper under brukerens mappe som Kontakter, Desktop, Documents, eller linker.
    
    Copyright © 2011