Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hva er definisjonen på en mpg fil?

Postet av : Magnus Ekblad

MPG (eller MPEG) er et format laget av Moving Picture Experts Group for video-og lydoverføring. Dette formatet er en av de vanligste formatene for video på datamaskiner og andre enheter

Identification

MPEG filene ofte har filtypen ". Mpg", derav begrepet "MPG fil". Fra tid til annen, er det også MPEG-filer som opptar hele fire bokstaver utvidelse ". Mpeg".

Historie

I 1988, møtte Moving Picture Experts Group for å diskutere en ny protokoll for video koding og dekoding som vil endre måten kringkasterne sender ut videosignaler. MPEG ble offisielt kjent for International Organization for Standardization (ISO) som ISO /IEC JTC1/SC29 WG11.

Fordeler

MPEG fordeler fra mindre kompleks dekoding enn koding. For kringkastere, er dette en utmerket løsning, fordi dekoding er billigere, slik at sendingene til å være mer effektivt overført.

Typer

Hovedtypene av MPG-formater MPEG-1, MPEG-2, og MPEG-4. MPEG-2 er et eksempel på en type MPG format som ofte brukes i TV-sendinger og DVD-plater.

Funksjoner

MPG er kjent som en asymmetrisk komprimert format. Begrepet "asymmetrisk" brukes fordi kodingen prosessen er mye mer kompleks enn den dekoding prosessen. Den dekoding prosessen er standardisert, så alle versjoner av MPEG-formatet følger de samme reglene.


Copyright © 2011