Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre hjemmegruppen passordet i Windows 7

Postet av : Jonathan Nyberg

Vindu 7 introduserer Hjemmegruppe, noe som representerer en ny tilnærming til hjemmenettverk, og gjør deling av ressurser som skrivere og filer veldig enkelt.
Jevnlig, kan være lurt å endre passordet. Hvis så, følger du denne fremgangsmåten for å endre hjemmegruppen passordet i Windows 7
en
Før du starter, må. . sikker på at alle datamaskiner i hjemmegruppen er slått på og ikke i dvalemodus eller hvilemodus.
to.
Klikk på Start og gå til "Control Panel. "
Tre.
Fra kontrollpanelet velger du" Velg Hjemmegruppe og deling. "
Fire.
På" Change Hjemmegruppe innstillinger "-vinduet, klikk på" Endre passord . . . "under" Andre hjemmegruppen handlinger. "
fem.
Du vil bli advart at endring av hjemmegruppen passordet koble fra alle de andre datamaskinene i hjemmegruppen. For å fortsette, klikker du på "Endre passord. "
6.
Du vil bli bedt om å velge ditt eget passord eller godta det automatisk genererte passordet opprettet av Windows 7. Klikk "Next".
7.
Når Windows 7 slutter prosessen, skrive ned eller skrive ut passordet ditt. The klikk "Finish".
8.
Nå må du endre passordet på de andre datamaskinene i hjemmegruppen. På hver datamaskin i hjemmegruppen, klikk på "Velg Hjemmegruppe og deling" på Control Panel. Du vil se en melding om at passordet er endret, og du vil bli bedt om å angi det nye passordet.
9.
Klikk på "Skriv inn nytt passord knappen," skriver du inn passord, og klikk deretter på "Next. "
10.
Du vil bli varslet om at passordet har blitt oppdatert. Når du er ferdig med alle datamaskiner, er du ferdig. Alle tidligere delte ressurser vil forbli den samme. Du har forandret hjemmegruppen passordet i Windows 7!

Tips og advarsler


  • Hvis en av datamaskinene er ikke tilgjengelig når du endrer passordet, brukeren vil bli bedt om å endre passordet neste gang maskinen er på, og de får tilgang til hjemmegruppen innstillingene fra kontrollpanelet.
    
    Copyright © 2011