Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å installere en ekstern desktop tilkobling i vista

Postet av : P-O Lennartsson

I det moderne næringslivet, er arbeidet dagen sjelden over når du går hjem. For å holde orden på hva som skjer på din forretningssted, kan det være nødvendig å overvåke datamaskinen på jobben hjemmefra for nye e-poster eller andre oppdateringer. Opprette en tilkobling bruker Remote Desktop for å overvåke en ekstern datamaskin hjemmefra, kontrollere det som om du var fysisk foran den

Du trenger:.
Datamaskin med Windows operativsystem

Konfigurere Remote Desktop på Remote Computer


en.
Klikk på "Start"-knappen på datamaskinen du skal koble til, og klikk på "Control Panel".
to.
Dobbeltklikk på "System". Hvis du ikke ser dette alternativet, klikker du på "Classic View" linken på siden av skjermen.
Tre.
Klikk på "Remote Settings" linken på venstre side av skjermen .
fire.
Klikk en av radioknappene som begynner med "Tillat tilkoblinger. " Hvis du vet at maskinen du skal koble fra en som støtter Network Level godkjenning, velger du det andre alternativet for bedre sikkerhet.
fem.
Klikk på "Velg brukere"-knappen.
6.
Klikk på "Legg til" knappen. Skriv inn brukernavn inn i boksen, klikk "OK" for å lukke hvert vindu. Merk at navnet inn må samsvare med navnet på en brukerkonto på den datamaskinen.

Konfigurere Remote Desktop på den lokale datamaskinen


en.
Klikk "Start" knappen på datamaskinen du skal koble fra, og klikk på "Alle programmer," "Tilbehør" og "Remote Desktop Connection. "
to.
Skriv inn IP-adressen til datamaskinen som du kobler til inn i "Computer"-boksen.
tre.
Klikk på "Connect". Hvis tilkoblingen er vellykket, vil det logikk skjermen for den eksterne datamaskinen vises i Remote Desktop vinduet.

Tips og advarsler


  • Fordi Remote Desktop er et business- orientert funksjonen, er det ikke mulig å koble til datamaskiner som kjører non-Business versjoner av Windows Vista. Du kan bare bruke Remote Desktop for å koble til datamaskiner som kjører Windows Vista Business, Enterprise eller Ultimate. Hvis du prøver å koble til en datamaskin som kjører en Home versjon av Vista, vurdere å bruke en alternativ tjeneste, slik som LogMeIn (se Ressurser).
    Previous:nothing
    Next:hvordan finne ut en venns ip-adresse
    
    Copyright © 2011