Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å lage en gif skjermsparer

Postet av : Charlotte Wannberg

God kommersiell skjermsparere funnet på nettet er vanligvis vanskelig å komme med, og kommer ofte med et gebyr. Hvis du heller ikke betale, eller du ønsker noe mer personlig, er det en god idé å lage din egen skjermsparer. Denne opplæringen hjelper deg å lage en "lysbildefremvisning" skjermsparer bruke noen samling av GIF bilder lagret på harddisken din

Du trenger:. .
Datamaskin med Windows XP
GIF bilder.


en.
Høyreklikk på skrivebordet og velg "New" og deretter "Folder". "Min GIF skjermsparer som mappenavn.

to.

Finn GIFs som du vil bruke i skjermbeskytteren din. Klikk og dra dem inn i mappen du opprettet i trinn 1, slik at de er alle i samme mappe.
Tre.
Høyreklikk på skrivebordet og klikk på "Properties" for å åpne "Display Properties" vinduet. Klikk på "Screen Saver"-fanen. Under "Screen Saver" velg "My Picture Slideshow" skjermspareren.
Fire.
Klikk på "Settings"-knappen. Ved siden av "Bruk bilder i denne mappen:" klikk "Browse". Naviger til "Min GIF skjermsparer"-mappen på skrivebordet og klikk OK.
fem.
Klikk "Preview" for å forhåndsvise nye skjermspareren. Hvis det er slik du vil, flytter du musen for å komme tilbake til "Display Properties" vinduet og trykke "OK".


Copyright © 2011