Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du skriver ut fra vista

Postet av : Camilla Näslund

Windows Vista tok mye Flack når det entret scenen i 2007. CNET uttalte at det så "ingen overbevisende grunn til å oppgradere" fra nåværende (og XP)-systemer. (Se Referanse 3. ) Mye av varmen var for å legge unødvendig eye candy og flytte, skjule og begrave grunnleggende systemet fungerer. Du er ikke alene i Vista-relaterte woes, denne artikkelen vil hjelpe dekke grunnleggende om utskrift av et dokument

Du trenger:
Windows Vista
. . Skriveren.

Installer skriver


en.
Koble skriveren til datamaskinen din via USB ledningen. Koble skriveren strømadapteren til en stikkontakt.
To.
Start datamaskinen.
Tre.
Sett skriverens medfølgende CD og følg instruksjonene på -skjermen for å installere drivere og proprietær programvare. I tillegg, hvis du ikke har en CD, la Vista få tilgang til produsentens hjemmeside og søk etter driverne for din skrivermodell.
Fire.
Kan hende du må starte datamaskinen på ferdigstillelse av installasjon.

Printing


en.
Åpne bildet, dokumentet eller nettstedet du ønsker å skrive ut.
to.
Velg "Fil"-menyen fra programmets menylinjen og velg "Skriv ut" fra drop-down menyen.
tre.

Utskriften dialogvindu vises. Velg din nyinstallerte skriveren fra listen over skrivere hvis den ikke er valgt som standard. Du kan eventuelt sette siden kvaliteten, fargevalg eller velg bare visse sider av et dokument til utskrift.
Fire.
Når du er fornøyd, velger du "OK" til å være utskrift. Løpet av et minutt, bør du se skriveren begynne å gjenskape dokumentet.

Tips og advarsler


  • Det er alltid en god ide å holde en bunke med papir for hånden. Ingenting er mer frustrerende enn når du prøver å skrive ut et forsknings-papir eller retninger siste minutt bare å huske at du gikk tom for papir sist gå rundt.
  • Hvis det oppstår papirstopp, ikke ta det ut på skriveren i sinne. Se i brukerhåndboken om hvordan du nøye og riktig utbedre eventuelle problemer.
    
    Copyright © 2011