Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sjekke harddisken tilgjengelig plass

Postet av : Jonathan Nyberg

La oss gjøre noe enkelt. Et vanlig spørsmål folk spør meg er, "Hvordan vet jeg hvor mye plass jeg igjen på min datamaskin?" Det er mer enn én måte å finne det ut. Den enkleste måten du kan finne ut dette er ved å dobbeltklikke på Min datamaskin. La oss gå gjennom prosessen

Du trenger:
En datamaskin som kjører Windows XP-som normalt
. Litt tålmodighet.
og selvtillit.


en.
Det er 2 måter å komme til Min datamaskin ved hjelp av Windows XP Home eller Professional Edition. Den første, og vanligvis mest tilgjengelig, er å klikke på Start -. . > Min Datamaskin
2
Den andre måten er ved å gå til skrivebordet ditt. Det er vanligvis på ikonet på øverste venstre hjørne. Hvis du ikke kan se skrivebordet, kan du prøve å minimere alle åpne vinduer. Du kan gjøre dette ganske enkelt ved å høyreklikke på oppgavelinjen og velge "Vis skrivebord". Etter å gjøre disse trinnene, i tilfelle du fortsatt ikke ser Min datamaskin, kan du bruke en annen datamaskin, og de har skjult det ikonet fra deg. Vennligst se tipsene delen nederst i denne artikkelen for ytterligere hjelp.
Tre.
Nå som du vet hvordan du finner Min datamaskin, sørg for at du har det åpnet opp ved venstre klikke på det gang fra Start-menyen eller dobbeltklikke den på skrivebordet. Et vindu åpnes opp som viser deg informasjon om datamaskinen din, men vi er bare interessert i den delen som heter Hard Disk Drives.
Fire.
Hvis Min datamaskin ikke viser detaljer om hard disk, velger du Visninger-knappen fra verktøylinjen menyen.
fem.
Deretter velger du "Detaljer" fra Visninger knappen rullegardinmenyen.
6.
Som du ser, det er en god mengde informasjon om harddisken. Navnet på disken partisjon, hvilken type stasjon det er, bør leses som Lokal disk. Den totale størrelsen og ledig plass.

Tips og advarsler


  • I tilfelle ikonet Min datamaskin var ikke til stede, en av de andre metodene for å finne ut hvor mye ledig plass du har kan fungere for deg på denne datamaskinen. Vennligst referer til de andre artiklene jeg har gitt på samme tema.
    Previous:nothing
    Next:hvordan ta skjermbilder i os x
    
    Copyright © 2011