Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å fjerne dupliserte filer og mapper i windows xp

Postet av : Jan-Olof Stoor

Mange PC-brukere uvitende har duplikatfiler fylle sine datamaskiner, tar opp sårt tiltrengt plass på harddisken. Microsoft sier "dette som regel skjer hvis du lagrer kopier av de samme filene i forskjellige steder på datamaskinen din. " I 2004 utgivelsen av "Windows XP Service Pack 2" gir et Windows-program for dupliserte fil søke, gjør det enklere å finne og fjerne dupliserte filer og mapper
en.
Kontroller at du kjører den nyeste versjonen av Windows XP, eller, i det minste, sørg for at du har Service Pack 2 installert. For å sjekke din Windows XP-versjon og laster ned nødvendige oppdateringer, går Windowsupdate. microsoft. com.
To.
Backup alle viktige PC-filer på en CD, DVD eller minnepinne. Dette er et sikkerhetstiltak i tilfelle du ved et uhell sletter en sårt tiltrengt fil under dupliserte fil fjerning.
Tre.
Klikk på "Start"-menyen, deretter "Kjør".

fire.
Type "Dupfinder" inn i "Kjør" dialogboksen. Klikk "OK. " Dette vil kjøre XP Service Pack 2 filen "Dupfinder. exe" i et nytt vindu.
fem.
Klikk på den primære harddisken, vanligvis oppført som "C"-stasjonen, for å utføre en hel systemskanning etter duplikatfiler. Du kan også klikke på en bestemt mappe til å gjøre en mindre, mappe-spesifikke søk etter like elementer.
6.
Klikk "Start Søk", initiere et automatisk søk etter like elementer i stasjon eller mappe er valgt.
7.
Bla i listen over dupliserte filer og mapper oppdaget av Dupfinder programmet. Klikk for å velge de dupliserte filene og mappene du vil fjerne, du kan velge flere elementer ved å holde "Ctrl"-tasten.
8.
Trykk på "Delete"-tasten for å fjerne alle de valgte dupliserte filer og mapper.

Previous:nothing
Next:hvordan å velge en iMac harddisk backup

Copyright © 2011