Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter en boot.ini-fil

Postet av : Magnus Ekblad

Uavhengig av hvilken versjon av Windows som du bruker, er noen filer som kreves for operativsystemet til å fungere skikkelig. En av disse filene er boot. ini, filen som forteller datamaskinen hvordan den skal starte Windows-operativsystemet når datamaskinen er i ferd med å starte opp. Hvis ditt eksemplar av boot. ini blir skadet, ødelagt eller er slettet, vil datamaskinen ikke kunne laste inn Windows-miljøet før den er blitt reparert eller erstattet. Heldigvis er boot. ini lett å gjenopprette, hele prosessen bør bare ta noen få minutter fra begynnelse til slutt.

Du trenger:.
Microsoft Windows installasjons-CD eller DVD


en
Sett inn Windows installasjons-CD eller DVD i CD-eller DVD-stasjonen. . Hvis en Autorun åpnes og prøver å kjøre setup-filer på disken, avbryte den.
To.
Avslutt og start datamaskinen på nytt. Etter BIOS laster, bør det bedt om å trykke en tast for å starte fra Windows-installasjonen disken, trykk en tast slik at datamaskinen vil gjøre det. Hvis du ikke mottar denne meldingen, og datamaskinen forsøker å starte normalt, start datamaskinen på nytt og trykke den tilsvarende tasten (generelt "F10" eller "F12") for å velge boot alternativene, og deretter velge CD-eller DVD-stasjonen som din Windows-installasjonen disken er i.
tre.
La Windows-installasjonen programmet for å starte opp. Når du blir bedt om innspill, trykk "R" for å starte gjenopprettingskonsollen, slik at du kan reparere eller erstatte skadet eller mangler boot. ini-filen.
Fire.
Velg Windows-installasjonen som du ønsker å reparere boot. ini-filen fra oppføringen som vises i Recovery Console, mest sannsynlig vil det bare være en enkelt oppføring, så du trenger bare å velge alternativ 1. Skriv inn administratorpassordet (eller trykk "Enter"-tasten hvis du ikke har en. )
Fem.
Type "bootcfg /rebuild" og trykk "Enter. " Du vil sannsynligvis bli bedt om å bekrefte at de identifiserte Windows-installasjoner er korrekt (vanligvis vil du bare trenger å taste "Y" og trykk "Enter"), for å identifisere Windows-versjonen som du skal gjenopprette boot. ini for, og bedt om å velge lasting alternativer (til å ha Recovery Console oppdage mulighetene på egen hånd, skriv "/fastdetect" og trykk "Enter"-tasten. )
6.
Vent mens boot. ini er reparert eller overskrevet med de alternativene du har angitt. Når prosessen er ferdig, fjerne installasjons CD eller DVD fra stasjonen og skriv "exit" for å forlate Recovery Console og la datamaskinen starte på nytt. Når maskinen starter opp igjen vil det laste den nye boot. ini-filen og laste Windows-operativsystemet som normalt.

Previous:nothing
Next:hvordan slette bootcamp

Copyright © 2011