Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du installerer xp pro oppgradering

Postet av : P-O Lennartsson

Windows XP Pro-utgaven av Windows XP-operativsystemet er den mest avanserte versjonen av operativsystemet. Pro-utgaven støtter flere prosessorer, og den støtter Windows Active Directory, noe som gjør at datamaskinen kan bli med avanserte datanettverk som du finner på mange bedrifter. Hjem versjonen av Windows XP støtter ikke disse funksjonene, men den kan oppgraderes til Pro-utgaven med programvare som finnes på en oppgradering CD. Windows XP MCE Edition kan ikke oppgraderes til Pro-utgaven.
en
Sett inn Windows XP Pro oppgradering CD. . . Når du setter inn CD, vil et program kjører, og ber deg, "Hva vil du gjøre?" Velg alternativet "Installer Windows XP. " Dette vil starte konfigurasjonsveiviseren og ta deg til et skjermbilde for å velge installasjonstype.
To.
Velg "Oppgrader" fra drop-down listen og klikk på "Start" knappen. Dette vil bringe opp lisensavtalen, som du må godta, så vil programmet spørre etter produktnøkkelen. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på "Next".
Tre.
Klikk på "Next"-knappen som ber om å laste ned installasjonsfilene. Hvis du er koblet til Internett, vil programmet laste ned de nyeste oppdaterte filer for operativsystemet. Installasjonsprogrammet vil fortsette i 20 til 60 minutter å installere deler av oppgraderingen. Når oppsettet har fullført dette trinnet, vil den starte datamaskinen på nytt, så vil det fortsette oppsett med en annen skjerm.
Fire.
La setup å fortsette. Etter omstart, vil setup programmet fortsette i 20 til 60 minutter å installere nettverk og andre nødvendige filer. Når det er gjort, vil installasjonsprogrammet avsluttes med "Velkommen til Microsoft Windows" skjerm.
Fem.
Svar på ulike spørsmål om datamaskinens navn, ditt navn og tidssone som er forespurt av installasjonsprogrammet. Etter at du har svart på spørsmålene, vil maskinen starte på nytt for siste gang, så vil det bli klart for deg å logge på og bruke.


Copyright © 2011