Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan gjenopprette mappen Mine dokumenter

Postet av : Camilla Näslund

Mappen Mine dokumenter er standardmappen som brukes av Microsoft Windows til å lagre filer som Word-dokumenter, Excel regneark, PDF-filer og mer. Standardplasseringen av Mine Dokumenter-mappen kan endres. For eksempel kan det være flyttet til en server eller et annet nettverk sted. Hvis mappen Mine dokumenter er flyttet, men du vil ha den tilbake på standardplasseringen, det er en enkel måte å gjøre dette
en.
Naviger til "Mine dokumenter"-mappen i "Start"-menyen. Klikk på den én gang for å velge den. Mappenavnet skal være uthevet.
To.
Høyreklikk på "Mine dokumenter"-mappen og velg "Egenskaper" fra høyreklikkmenyen. "Mine dokumenter Properties"-dialogboksen åpnes.
Tre.
Gå til "Target" kategorien i dialogboksen. Klikk på "Restore Default" knappen under "Target Folder Location. "
Fire.
Klikk "Apply" for å lagre endringene og "OK" for å lukke "Mine dokumenter Properties" dialogen boks.
fem.
Klikk "Yes" på "Flytt dokumenter" dialogboksen og venter på alle filene i mappen Mine dokumenter for å bli gjenopprettet til standardplasseringen.


Copyright © 2011