Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette en datamaskin klokke

Postet av : Ulf Friberg

Sett en datamaskin klokke til å vise riktig dato og klokkeslett for tidssonen. Klokken som viser en tid på dataskjermen er underlagt kjører fort eller sakte som andre klokker, men Internett-tilgang kan brukes til å korrigere det. Windows tilbyr et alternativ å sette en datamaskin klokke for periodisk gang-korrigere oppdateringer fra Web-basert klokke eller ditt valg av tidtaking nettsteder

Hvordan sette en datamaskin Clock


en.
Dobbeltklikk på visning nederst til høyre på skjermen for å åpne dato og klokkeslett egenskaper boks. Bruk kategoriene få tilgang til innstillinger for tid, dato, tidssone og web-basert time oppdateringer.
To.
Still klokken for riktig tidssone. Klikk på "Time zone"-kategorien. Klikk på rullegardinmenyen for tidssonen valg. Klikk tidssonen valget for ditt område. Klikk på et merke i boksen for automatiske oppdateringer på sommertid. Klikk på "Apply"-knappen, deretter på "OK"-knappen.
Tre.
Still inn riktig dato. Klikk på "Dato og tid"-kategorien for å vise klokke og kalender innstillinger. Klikk på drop-down menyen viser navnet på en måned for å endre måned. Bruk opp-og-ned piltastene for å endre året som vises. Klikk på en dato på kalenderen bildet for å angi dato. Tiden kan angis manuelt på denne siden også.
Fire.
Still gjeldende tid. Bruk opp-og-ned piltastene ved siden av numeriske visning dato og tid siden å manuelt stille klokken. Klikk "Apply", deretter "OK" for å bekrefte dato og klokkeslett.
Fem.
Klikk på "Internett-tid"-kategorien for å bruke en Web-basert klokke for oppdateringer automatisk korrigere tiden. Klikk på "Server" drop-down menyen for børsnoterte internett tid kilder. Klikk på et merke i boksen for automatisk synkronisering. Klikk "Oppdater nå"-knappen, og klikk "OK"-knappen.


Copyright © 2011