Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan slette bootcamp

Postet av : Charlotte Wannberg

Bootcamp Assistant er et program for Mac OSX som hjelper brukerne å opprette en partisjonert harddisk, kalt en Bootcamp, og installere et annet operativsystem, for eksempel Windows, på den. Hvis du er i kritisk behov for diskplass, fjerne partisjonen fra systemet vil frigjøre den brukt plass og flette de to partisjonert stasjonene sammen igjen. Med bare noen få klikk, bruk av Bootcamp Assistant vil hjelpe deg i å slette Bootcamp fra Mac OSX systemet
en.
Åpne din Bootcamp Assistant programmet. Gå til "Programmer" og deretter til "Verktøy" for å finne Bootcamp Assistant. Dobbeltklikk på den for å åpne.
To.
Velg «Opprett eller fjern en Windows-partisjon. " Når du først åpner Bootcamp Assistant vil du bli vist en introduksjon vinduet. Trykk "Fortsett" og du vil bli presentert med to alternativer: ". Opprett eller fjern en Windows-partisjon" "Start Windows Installer" og Velg det andre alternativet, og trykk "Continue" for å fortsette.
Tre.
Klikk på "Restore" for å begynne å slette Windows Bootcamp. Sett inn administratorpassord før du starter prosessen.
Fire.
Vent på Bootcamp Assistant å fullføre slette Windows-partisjonen. Unngå å kjøre programmer i bakgrunnen, da dette vil forstyrre og forlenge restaurering prosessen.
Fem.
Trykk "Avslutt" når Bootcamp Assistant er ferdig. Du har nå slettet Windows Bootcamp og gjenopprettet harddisken til en enkelt volum.


Copyright © 2011