Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre pop up blocker innstillinger

Postet av : Annika Hultén

Denne artikkelen vil gi deg forskjellige måter å endre innstillingene for nettleseren å vise pop up meldinger på nettstedene du besøker
en.
Hvis du er i Microsoft Windows Utforsker, og ønsker å deaktivere din popup-blokkering, så du må klikke på Verktøy øverst på Bla nedover og klikk på Pop-Up Blocker og klikk deretter for å Slå av Pop-Up Blocker.
to.
I Mozilla eller FireFox, er Pop-Up Blocker i nettleseren . Først må du gå til Verktøy-menyen og klikk på Alternativer. Derfra klikker du på Web-funksjoner, og deretter fjerne merket fra blokken som sier "Block Popup Windows". Når du har gjort det og klikk OK, så du bør være klar til å vise nettstedet ditt med Pop-Ups aktivert.
Tre.
I Safari Browser kan du endre din Pop-Up-innstillinger ved å gå til menyen og velge Preferences alternativene. Når du har gjort dette, kan du deretter velge Sikkerhet alternativene. Fjern check-merket fra Block Pop-Up Windows og du er ferdig.
fire.
I Netscape vil du få tilgang til Pop-Up Blocker fra Rediger-menyen. Velg Edit, velg Innstillinger. Deretter klikker du ved siden av Personvern og sikkerhet alternativet og du vil da se Pop-Up Windows alternativet.
Deretter kan du endre innstillingene slik du ønsker.
fem.
Google Toolbar har også et ikon øverst viser pop-ups som er blitt blokkert. Hvis du er usikker på hvilken ikon å klikke på, sveve over dem først, og nettleseren vil avsløre hva ikonet er for uten at du må klikke på det. Ved å klikke på pop-up-ikonet kan du endre denne innstillingen i Google-verktøylinjen.
6.
Den Yahoo Verktøylinjen vil vise et ikon som må klikkes på fra Tool Bar også. Dette ikonet vil se ut som den til side. Klikk på dette ikonet, og du vil kunne uncheck "Aktiver Pop-Up Blocker" ordgyteri.
7.
Hvis du bruker AOL, deretter verktøylinjen viser ordet "Blokkert" på det. Dette er i forhold til pop-ups, og vil vise frem det totale antallet pop-ups blokkert så langt. For å endre denne innstillingen for å tillate pop-ups, klikk på den og den vil bytte fra blokkerer dem for å la dem gjennom.
Åtte.
Virus Protection Software at du har aktivert på datamaskinen, kan har også Pop-up blokkering i den. Du kan ha til å trekke opp Meny Side av programvare, vanligvis tilgjengelig gjennom skrivebordet ditt, og la pop-ups gjennom Virus /Spyware Protection.

Tips og advarsler


  • Pass på at du ikke bare endre POP-UP innstillinger i verktøylinjene, men også i nettlesere.
  • Hvis du endrer å aktivere pop-ups for en kort tid på grunn av visse områder du vet du trenger dem på, så ikke glem å endre dem tilbake når du er ferdig.
    
    Copyright © 2011