Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du får din PC for å starte opp raskere

Postet av : Ulf Friberg

Jeg elsker min PC, har jeg seks av dem for meg selv og min familie og bedrift. Men jeg hater at de sakte ned når du legger til ting som du går gjennom årene. Vel, hastighet opp at PC-oppstart og gjøre det enkelt. Her er eHow å gjøre det
en.
Gå på at PC og gå online. Finn deg et ubegrenset antall gratis programvare der ute som vil rense datamaskinen for midlertidige filer, eller gjøre det manuelt. Windows faktisk har bygd i renhold filer under Tilbehør /Systemverktøy
ATF Cleaner er et fint stykke som søker gjennom systemet ditt og renser ut den midlertidige elementer trygt. Det er andre, er tommelfingerregelen å bruke en programvare som har mange positive anmeldelser og nedlastinger fra en pålitelig kilde dvs. http://download. cnet. com etc.
to.
Gå inn i kontrollpanelet og åpne opp legg til /fjern programmer-ikonet. Børsnoterte vil være alle programmene du har installert. Gå gjennom disse og luke ut de du vet du installert og ikke bruker lenger. Fjern dem som du kan.
Tre.
Prøv å åpne opp plass på din PC's harddisk. Som stasjonen får full det tar tid for PC for å søke etter bestemte filer det er behov for å starte opp operativsystemet. Sikkerhetskopier filene på en ekstern harddisk for lagring. På denne måten har du enkel tilgang til filene, men du trenger ikke å holde dem på direkte pc.
Fire.
Defragmenter stasjoner. Dette organiserer gigs av info du har påløpt i løpet av årene, og gjør det enklere og raskere for PC for å lese og finne dem.
fem.
Se ned nederst til høyre . . . i systemstatusfeltet. Hvis du har mange ikoner der nede og ikke vet hva de er, eller trenger dem . . . kan rydde det opp.
Sjekk Oppstart-menyen under Programmer. Programmene som er oppført i denne mappen /menyen vil starte automatisk når Windows er startet opp under denne signon. Slett de du ikke trenger hver gang du starter.
Spybot er en herlig fri programvare som har et avansert verktøy delen. Den oppstart av Windows-verktøyet gir deg mulighet til å se hver eneste prosess som initieres ved oppstart. Det vil fremheve som er trygt å stoppe, noe som er nødvendig, eller de som den ikke vet. For de prosessene som den ikke vet, vil den listen en kort inn til prosessen, og hvis det er nødvendig på høyre side av Spybot brukergrensesnittet.
6.
Bruk samme Spybot programvare for å skanne ditt system for spionprogrammer. Jeg bruker en rekke anti spyware /virus /malware /trojan /orm etc programvare. Ikke stol på bare en software. En som konsekvent har vist seg for meg er Avira AntiVir Personal er. Og det GRATIS!

Previous:nothing
Next:hvordan å angre pop up blokkering

Copyright © 2011