Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du tilpasser windows oppgavelinjen

Postet av : P-O Lennartsson

Ved å tilpasse Windows oppgavelinjen kan du effektivisere skrivebordet, slik at du kan skjule eller fjerne ikoner du ikke ønsker å vise og gjøre plass til ikonene du ønsker. Legge til Quick Launch til oppgavelinjen vil la deg ha programmer du bruker ofte, klar til å starte uten å måtte vasse gjennom Start-menyen. Skjermen fanger i denne artikkelen er fra Windows Vista oppgavelinjen menyer, men Windows XP har tilsvarende tilpasningsmuligheter

Du trenger:.
En datamaskin som kjører Windows XP eller Vista.

Instruksjoner


en.
Høyreklikk på et tomt område på oppgavelinjen. En meny vil komme opp. Velg "Verktøylinjer. "
To.
Annen meny vil komme opp med noen alternativer. Velg alternativene du vil ha. Hvis du ikke liker resultatet, kan du enkelt fjerne den ved å fjerne markeringen det i menyen.
Tre.
For ytterligere tilpasninger, velg "Properties". Dette vil åpne faner oppgavelinjen egenskapene vindu.
Fire.
Det er flere alternativer i denne visningen. Kontroll av "Lås oppgavelinjen" alternativet vil unngå å bli i stand til å flytte eller størrelse på oppgavelinjen både horisontalt og vertikalt. Auto-skjul vil føre til at oppgavelinjen for å være i sikte bare når markøren er svevde over oppgavelinjen.
Fem.
Flytt gjennom kategoriene og velge de alternativene du vil bruke. Klikk på "Apply" for å se endringene i aksjon.
6.
I systemstatusfeltet kategorien, kan du slå av hvilke ikoner du ikke ønsker å vise, slik som klokken og Volum og Network ikoner. Klikk "Tilpass" for å velge oppførselen til enkelte oppgavelinjen ikoner. Du kan velge å skjule dem, alltid vise dem eller bare skjule dem når de er inaktive.

Tips og advarsler


  • ikke liker oppgavelinjen nederst på skjermen? Sørg for at den ikke er låst, og klikk deretter på et tomt område og dra den til toppen eller til hver side av skjermen. Quick Launch er en av de mest nyttige verktøy i tilpassing alternativer hvis du har mange programmer installert. Bare dra og slippe et program snarvei til Quick Launch-området, og det vil være klar når du trenger det uten å måtte bruke tid på å lete etter den i Start-menyen. Klikk på "Hvordan tilpasser jeg oppgavelinjen?" fra oppgavelinjen og Start-meny Properties dialogboks for mer informasjon om tilpasning av oppgavelinjen.
  • Det er mange programvare add-on oppgavelinjen tilpasning verktøy tilgjengelig for nedlasting. Vær forsiktig når du installerer disse, som noen kan inneholde spionprogrammer eller virus, eller kan gi andre uønskede resultater.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å øke ms windows vista ytelse
    
    Copyright © 2011