Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan planlegge Diskdefragmentering

Postet av : Camilla Näslund

Etter hvert som du bruker datamaskinen, blir harddisken fragmenterte, eller filer som skal lagres sammen lagres langt fra hverandre på stasjonen. Denne prosessen, som oppstår ved å opprette, slette eller redigere filer, er uunngåelig, men kan føre til datamaskinen som kjører tregere. Du kan gjenopprette datamaskinens hastighet ved å kjøre Disk Defragmenter, en Windows-verktøy for å optimalisere plasseringen av filene. Windows Vista kan du planlegge denne prosessen skal kjøres med jevne mellomrom, slik at du slipper å gjøre det manuelt.
en
Åpne Disk Defragmenter. . . Klikk på "Start," og skriv "Defragmenter" i søkeboksen. Hit inn for å åpne Disk Defragmenter verktøyet.
To.
Aktiver planlegging. Hvis Disk Defragmenter er allerede planlagt, på "Run på et Schedule" boks vil bli sjekket. Hvis denne boksen ikke er merket, trenger du foreløpig ikke har Diskdefragmentering planlagt. Kryss av i boksen for å aktivere planlegging.
Tre.
Schedule verktøyet. Hvis det ikke er planlagt, eller du ønsker å endre det planlagte tidspunktet, klikk på "Endre Schedule" knappen.
fire.
Angi innstillingene dine. Velg en dag og tid når maskinen vil være på, men du vil ikke bruke den til flere timer. Tidlig om morgenen (mellom 1 og 3 am am) er den beste tiden til å planlegge det for de fleste brukere. Klikk "OK" på alle dialogbokser for å lagre endringene.


Copyright © 2011