Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

systemkrav for Windows XP Professional

Postet av : Charlotte Wannberg

Windows XP Professional Programmet har funksjoner som vil trenge minimum systemkrav for å fungere. For eksempel trenger Windows XP Professional å ha et minimum av minne, harddisk plass samt et lydkort. Ytterligere funksjoner krever å ha en CD /DVD-stasjonen er installert, samt et skjermkort. Datamaskiner som ikke har nødvendige komponentene installert må oppgraderes eller erstattes

Memory

Windows XP Professional krever et minimum. av 64 megabyte RAM for å bruke de grunnleggende funksjonene i operativsystemet. Microsoft anbefaler å ha minst 128 megabyte RAM installert for at operativsystemet skal fungere korrekt. Men å ha 512 megabytes installert vil gi en raskere og mer produktiv opplevelse for en bruker.

Hard Drive

Windows XP Professional krever minst 1,5 GB ledig plass på harddisken for installasjonen av operativsystemet filer . De fleste nyere harddisker varierer fra 30 gigabyte til 100 gigabyte eller mer som er mer enn nok til å installere Windows XP Professional.

Lydkort

Windows XP Professional har systemer lyder og lyd som krever bruk av aa lydkort. De fleste datamaskiner har et on-board lyd kontrolleren inkludert på hovedkortet som kan brukes til lyder og annen lyd. En tredje-parts lydkort kan også legges til for ekstra lyd alternativer.

CD /DVD-stasjon

En CD /DVD-stasjon er nødvendig for å installere operativsystemet og å spille DVD-filmer. Eldre datasystemer kan bare ha en standard CD-stasjon. Nyere systemer vanligvis kommer med en kombinasjon CD /DVD-brenner som kan brenne og spille av DVD-filmer.

Video Card

Et skjermkort er nødvendig med minst 8 MB video-RAM og en oppløsning på 800 x 600 for skjermen. Nyere skjermkort støtte mye høyere oppløsninger, og kan ha opptil 128 megabyte eller mer eller video minne installert på kortet.

Previous:nothing
Next:hvordan du deaktiverer telnet fra xp home

Copyright © 2011