Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan slår jeg på det trådløse nettverket kontakten på skrivebordet mitt?

Postet av : Valon Istrefi

Hvis du bruker en PC, er det trådløse nettverkskortet avhengig av en Windows-tjeneste som kjøres når du starter opp maskinen. Den trådløse tjenesten er ansvarlig for den automatiske tilkoblinger når du slår på datamaskinen. Hvis denne tjenesten er slått av, vil du ikke kunne koble til det trådløse nettverket. Du kan bruke Windows Kontrollpanel alternativer for å starte tjenesten på nytt og aktiverer den kontakten
en
Klikk på Windows " Start "-knappen og velg" Kontrollpanel. "Dobbeltklikk" Administrative Tools "og dobbeltklikk" tjenester. "
To.
Bla ned til" Wireless "service. Tjenesten kan ha trådløse nettverkskort navn i det. Høyreklikk den og velg "Kjør. " Denne starter og gjør den trådløse tilkoblingen. Men du må også sikre at den starter hver gang du starter datamaskinen.
tre.

Høyreklikk på tjenesten og velg "Properties. " I Oppstartstype drop-down boks, velger du "Automatisk. " Trykk "OK"-knappen.
fire.
Start maskinen på nytt for å teste den nye tjenesten innstillingene. Den trådløse tilkoblingen skal starte automatisk, og du bør være koblet til nettverket når maskinen er ferdig starter opp.


Copyright © 2011