Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan bygge en UTP nettverkskabel

Postet av : Annika Hultén

Har du noen gang trengte en nettverkskabel som er en bestemt lengde og fant bare veldig korte eller veldig lange nettverkskabler. Så hvis du finner en som du kan leve med du vil merke at prisen er svært dyrt. Etter skissert trinnene du kan lage dine egne nettverkskabler for en brøkdel av prisen

Du trenger:.
Kabel
CRIMPER.
kontakter.
wire stripper.


en.
Med utgivelsen av Microsoft's Windows 7, vil mange av oss være opp gradering våre datamaskiner, skrivere og nettverk. Dette vil være en perfekt mulighet til å endre noen av de eldre kablene vi har alle brukt, men i stedet for å bruke store mengder penger kan du følge trinnene nedenfor, og lage din egen.
Du vil først å få tak i materialer som har kabel, RJ-45 kontakter, en CRIMPER og wire stripper. Du finner de fleste av disse elementene ved ditt lokale kontor forsyning butikk eller på allvitende internett.
To.
Du må legge ut ledningene på et flatt underlag. Da vil du trenger å trimme wres alle til samme lengde med et par wire cutters.
Sett ledningene inn i RJ-45 kontakten, slik at kontakten er orientert den riktige måten, med fanen vendt bort når du setter th ledninger, med de første par ledninger, blå og hvit /blå, går toconnectors 4 og 5 inne i RJ-45-kontakt, og koble den blå ledningen til connectgor 4 og hvit /blå ledning til kontakt 5.
tre.
Sørg for at andre paret av ledninger går til klemmene 1 og 2, og koble den hvite /orange ledningen til kontakten 1 og den oransje kabelen til kontakt 2.
Gjør sre det tredje paret går til kontaktene 3 og 6 og forbindelse den hvite /grønne ledningen til kontakten 3 og den grønne ledningen til kontakten 6.
Pass på fjerde paret går til kontakter 7 og 8, og koble den hvite /brune ledning til klemme 7 og brun ledning til kontakt 8.
Sørg en del av kabelen jakken er inne i kontakten.

Sett RJ-45 pluggen i den presstangen og klemme kontakten til ledningene.
Test installasjonen ved å trekke i kabelen og kontakten i hver sin retning for å sikre at arbeidet kommer ikke løs.

Gjenta denne prosessen på den andre enden av kabelen og du har gjort ditt første nettverkskabel.

Tips og advarsler


  • Ikke bli skremt av det tilsynelatende komplisert, er det ganske lett
  • Aldri betale for dyre kabler igjen.
    
    Copyright © 2011