Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du oppretter en bruker til microsoft windows nettverk

Postet av : Stefan Svensson

Opprette en brukerkonto på en Microsoft Windows-operativsystemet gjør at brukeren kan logge på maskinen og konfigurasjoner spesifikke for sine preferanser. Det gir også administratorer å kontrollere brukernes evne til å gjøre endringer på maskinen. Du kan opprette en ny brukerkonto fra Control Panel i både Windows 7 og Vista
en.
Klikk på Windows Start-knappen og velge "Control Panel". I Kontrollpanel-vinduet, dobbeltklikk på "User Accounts"-ikonet.
To.
Klikk på "Behandle en annen konto" linken. Hvis du ikke er administrator, vil operativsystemet be deg om å angi administratorpassordet. Skriv inn det og trykker på "OK"-knappen.
Tre.
Klikk på "Ny konto". Dette åpner et nytt vindu der du kan opprette en ny bruker. Skriv inn brukernavnet i den første tekstboksen. I den andre tekstboksen, skriv inn passordet.
fire.
Velg en brukerkonto tilgangsnivå. Hvis du vil at brukeren skal ha full kontroll over maskinen, velger du "Administrator". Hvis ikke, la "bruker" standard.
Fem.
Klikk "OK"-knappen. Brukerkontoen er nå opprettet. Hvis du ønsker å teste den nye kontoen, logger ut av Windows og logge på igjen ved hjelp av den nye informasjonen.


Copyright © 2011