Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette opp et trådløst nettverk på Linksys

Postet av : Charlotte Wannberg

Et trådløst nettverk brukes til å dele skrivere, koble til Internett, filer, osv. Du tenker kanskje når du setter opp et trådløst nettverk som det er vanskelig-men din feil. Dette er en svært enkel prosess hvis du vet du gjør. Å sette opp et trådløst nettverk, følger du disse instruksjonene nedenfor
en.
Tre ting du trenger å gjøre dette er en bredbåndsforbindelse til Internett, trådløs ruter, og fungerende datamaskin som har en støtte for trådløst nettverk. Eller et trådløst nettverkskort kan også fungere.
To.
Finn din kabel-eller DSL-modem. Når du har funnet den, sørg for å koble og slå den av. Nå begynne å koble den trådløse ruteren til modemet samtidig som at den fremdeles er koblet til Internett. Datamaskinen vil koble til ruteren med den trådløse tilkoblingen.
Tre.
Å sette opp et trådløst nettverk, nå må du koble ruteren til modemet. Du har kanskje allerede datamaskinen koblet til en ruter. I dette tilfellet, trekke ut nettverkskabelen som går til Internett, eller WAN-porten er påkrevd. Når du gjør det, kobler slutten av denne kabelen inn i Internett-eller WAN-porten på den trådløse ruteren. Alle andre nettverkskabler bør være frakoblet og satt tilbake i alle åpne portene på ruteren.
Fire.
Konfigurere den trådløse ruteren er et viktig skritt for å sette opp et trådløst nettverk. En nettverkskabel bør ha fulgte med den trådløse ruteren. Koble den til datamaskinen for mellomtiden, slik at du kan åpne noen nettverksporter på den trådløse ruteren.
Fem.
Klikk på Internet Explorer og skriv inn adressen til ruteren din. For en Linksys-adresse, skriver inn: http://192. 168. 1. 1 og for Microsoft Broadband er det: http://192. 168. 2. 1. Den passord og brukernavn for begge disse er admin.
6.
Det siste trinnet for å sette opp et trådløst nettverk er den siste konfigurasjonen siden. Du vil se på det trådløse nettverket, kryptering pass setning, og admin passord. Etter at konfigurasjonen, alltid velge "Innstillinger, Lagre, Apply" for hver. Nå koble datamaskinen til det trådløse nettverket.


Copyright © 2011