Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å legge til kontakter i skype

Postet av : Magnus Ekblad

Legge til venner og familie til dine Skype-kontakter listen kan du ringe dem fra nesten hvilken som helst datamaskin i sekunder. Det er mange måter å finne tall og raskt patch dem inn i din Skype adresseboken. Finn ut hvordan du kan legge til kontakter i Skype her

Du trenger:.
Internett-tilgang
Skype-konto.


en.
Åpne Skype ved å klikke på "Start" og velge "Programmer" og deretter "Skype" hvis du bruker en Windows-maskin. For Mac-brukere, klikker du på "Applications" og deretter "Skype. " Logg deg på Skype-kontoen din.
to.
På toppen linjen over Skype-vinduet, finner den grønne sirkelen ikonet med den hvite pluss (+) tegnet og silhuetten av en person. Hvis du ikke ser dette ikonet, vil du må utsette verktøylinjen menyen (se neste trinn).
Tre.
Klikk "View" på menyen øverst på din Skype vinduet. I dropdown menyen velger du "-verktøylinjen. " Nå vil du se det grønne ikonet.
Fire.
På "Legg til en kontakt" skjerm, skriv inn brukernavn, fullt navn eller e-postadressen til ny kontakt, og deretter klikker du " Søk "for å se om denne personen er på Skype.
fem.
Dobbeltklikk navnet på kontakten du leter etter og klikk på "Legg til kontakt" knappen. Klikk på "Close".
6.
Vil legge til en ny kontakt som ikke er på Skype, klikk på "Kontakter". deretter på "Legg til en kontakt" og skriv inn informasjon om en kontakt.
7.
Du kan også legge til kontakter gjennom samtaleloggen menyen. Få tilgang til historie ved å klikke på fanen bærer boken ikonet.
8.
Klikk på forstørrelsesglasset ved siden av ordene «Search History. " Du finner det i en bar nær bunnen av Skype-vinduet. Hvis du ikke ser en bar på bunnen av din historie fanen, klikk på "View" og deretter "Addressbar" i rullegardinmenyen.
9.
Velg "Alle samtaler "alternativet nær doble pilikonet fra" Search History "-menyen.
10.
Finn telefonnummeret du ønsker å legge til i kontaktlisten din. Høyreklikk på nummeret og velg "Legg til kontakt. "
11.
Kontroller at du har lagret din kontakt ved å klikke på "Kontakter"-fanen helt til venstre i sentrum av dine Skype-vinduet.

Tips og advarsler


  • Klikk på kolonneoverskrift for å sortere andre Skype medlemmer ved fullt navn, brukernavn, land, by eller språk. Klikk på overskriften igjen for å sortere i motsatt alfabetisk rekkefølge.
    
    Copyright © 2011