Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

Hvordan velge et bilde for en brukerkonto, og start-menyen i Windows Vista

Postet av : Annika Hultén

Du har kanskje lagt merke til at, på log-in skjerm til datamaskinen, har hver brukerkonto på sitt eget bilde. Hvis du er en Windows Vista-bruker, kan du tilpasse hver konto ved å velge et bilde fra Windows eller bruke en av dine egne. Bildet du velger vil også vises på Start-menyen

Du trenger:. .
Datamaskin som kjører Windows Vista


en
Klikk på "Start"-knappen , klikk på "Control Panel". Ditt Kontrollpanel åpnes.
To.
Pass "Classic View" er valgt i kontrollpanelet oppgaveruten til venstre. Dobbeltklikk på "Brukerkontoer". Brukerkontoer åpnes.
Tre.
Klikk "Endre bilde" hvis du ønsker å endre bildet for brukernavnet under der du er logget inn Hvis du ønsker å endre bildet for en annen brukerkonto, og du har Administrator-status, klikk på "Behandle en annen konto" og klikk på "Endre bilde. "
fire.
Velg et bilde for kontoen din ved å klikke på ett av bildene som følger med. Du kan også klikke "Søk etter flere bilder" for å finne et bilde som du har lagret på datamaskinen din. Når du finner det du vil, klikk "Åpne".
Fem.
Klikk "Endre bilde", og bildet du valgte vil vises øverst høyre side av Start menyen, så vel som på datamaskinens logg-inn skjermen. Lukk vinduet Brukerkontoer.

Tips og advarsler


  • Du vil merke at når du peker på elementer på høyre side av Start-menyen, bildet vil endres for å gjenspeile elementet du peikar på.
    Previous:nothing
    Next:hvordan å sende romantiske sms
    
    Copyright © 2011