Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å bedra en datamaskin

Postet av : Jan-Olof Stoor

Å vite hvor å bedra en datamaskin er en viktig oppgave for å opprettholde optimal ytelse av operativsystemet. Defragging datamaskinen samler informasjon til optimal plassering, snarere enn at informasjonen til å eksistere spredt her og der. Datamaskinen vil typisk opptre på et høyere nivå av fortreffelighet når datamaskinen har vært defragmentert

Du trenger:.
Tilgang til systemet verktøy av datamaskinen


1
Få tilgang til verktøy for datamaskinen. Med en Windows-basert operativsystem, kan du følge denne veien, eller en lignende en for tilgang til systemet verktøy: Start u2192 Alle programmer u2192 Tilbehør u2192 Systemverktøy u2192 Disk Defragmenter. Med noen versjoner av Windows, kan du få tilgang til defragmenter ved å følge denne banen: Min Datamaskin u2192 Høyreklikk volumet som vil gjennomgå prosessen u2192 Klikk på "Properties" u2192 Klikk "Verktøy" u2192 Klikk "Defragmenter".
to.
Har datamaskinen avgjøre om defragmentering er nødvendig. Når dialogboksen for Disk Defragmenter åpnes, velger du alternativet nederst til venstre til "Analyze" datamaskinens behov for defragmentering. Dersom denne prosessen viser at du ikke trenger å defragmentere datamaskinen din, har du muligheten til å hoppe over den. Dersom denne prosessen viser at du trenger å defragmentere datamaskinen, må du gjøre det for å holde datamaskinen kjører problemfritt.
Tre.
Klikk på volumet eller inndelingen du vil å defragmentere før du klikker dette alternativet. I noen tilfeller vil det bare være ett alternativ, for eksempel volum (C:).
4
Velg alternativet "Defragmenter. "

. Tips og advarsler


  • Diskdefragmentering gir en hendig rapport som du kan se.
  • Du kan bare defragmentere et volum eller seksjon av gangen.
    
    Copyright © 2011