Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å opprette og organisere desktop ikoner i windows xp

Postet av : Jonathan Nyberg

Desktop ikoner er en flott måte å gi rask tilgang til ulike programmer, mapper og dokumenter som du bruker på daglig basis. Men, hvis du har et stort antall ikoner på skrivebordet ditt, kan det virke veldig rotete. Artikkelen nedenfor gir tips og triks for å organisere skrivebordet
en.
LAGE EN PROGRAM SNARVEI
vil opprette en snarvei på skrivebordet til et program, bla til programmet via "Start"-menyen. Når du har funnet programmet, høyreklikke på den. På den utvidede menyen, gå til "Send til" og venstre-klikk på "Skrivebord (lag snarvei)". Når du ser på skrivebordet ditt, bør du finne et ikon til programmet.
To.
Opprette en mappe eller et dokument SNARVEI
vil opprette en snarvei på skrivebordet til en mappe eller dokument, høyre-klikk på "Start"-knappen og venstre-klikk på "Utforsk". Windows Utforsker-skjermen vises. Bla til mappen eller dokumentet.
Når du har funnet filen eller mappen, høyreklikk på den. På den utvidede menyen, gå til "Send til" og venstre-klikk på "Skrivebord (lag snarvei)". Når du ser på skrivebordet ditt, bør du finne et ikon til mappen /dokumentet.
Tre.
Organisere DESKTOP
Høyreklikk hvor som helst på skrivebordet og gå til " ; Ordne ikoner etter ". I den utvidede menyen, må du kontrollere at det er en hake ved siden av "Juster til rutenett" og at det ikke er merket av for "Auto Ordne".
MERK: Hvis alle dine ikoner plutselig forsvinner, må du kontrollere at du ikke tilfeldigvis klikker på "Vis skrivebordsikoner". Dette alternativet krever at det er en hake ved siden av seg for at snarveier som skal vises på skjermen.
Fire.
Klikk og dra ikoner til hvor du vil ha dem på desktop. Du kan opprette grupper av ikoner, avhengig av hvordan du ønsker å sette dem opp. Denne delen er helt opp til deg . . . ideen er å organisere skrivebordet men er best for dine behov. Den vedlagte skjermdumpet er et eksempel på hvordan du kan organisere dem.


Copyright © 2011