Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å sende romantiske sms

Postet av : Camilla Näslund

Digital teknologi har ført med seg nye måter å uttrykke følelser til din kjære. Tekstmeldinger er nå en helt akseptabel måte å fortelle betydelige andre hvordan du føler om ham. Short Message Service, eller SMS, tillater brukere å uttrykke en hel tanke uten å måtte skrive faktiske ord. Dette nye språket gjør sende romantiske meldinger enklere enn noen gang

Du trenger:.
Mobiltelefon eller Internett


en
Bli kjent med SMS-språk først. . . Slik sender du en romantisk SMS, må du først vite hva det er du sender. Vet, for eksempel at "gr8" betyr "stor" og "luv" betyr "kjærlighet. " Du må først vite språket før du kan sende SMS-melding.
to.
Tenk på hva du vil si før du prøver å sende en melding. Husk at alt du egentlig gjør er å konvertere ett språk til et annet (selv om begge er teknisk engelsk). Tenk deg at du sender en vanlig melding til betydelige andre og skape en romantisk SMS bør være en lek.
tre.
Hold selve meldingen kort. Den "korte" i SMS kan referere til avkorting av ord, men du bør holde meldingen kort. En setning i SMS språk kan være søt, men et helt avsnitt full av "2mro," "u" og "thx" kan bli veldig ubehagelig i en fart.
fire.
Bruk symbolene for å gjøre romantiske SMS søte. Du vil at personen på mottakersiden av meldingen til å humre og samtidig vet hva du prøver å si. Bruk ":)" å la personen vite at hun gjør deg smile. Avslutt meldingen med et "<3" for å understreke at du elsker henne.


Copyright © 2011