Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan å stoppe vinduene avslutningsprosessen

Postet av : Jeanette Morales

Noen ganger kan vi stenge ned vår datamaskin ved ulykke, glemmer at vi har en annen oppgave å fullføre på datamaskinen før den slår seg av. I dette tilfellet, ville vi måtte vente på at maskinen slår ned og starte på nytt. På mange datasystemer, kan dette ta en stund. Her kan vi vise deg hvordan du avbryte datamaskinen slås av, slik at du ikke trenger å vente på at datamaskinen skal starte på nytt, slik at du kan slå av maskinen når du er klar. Følg disse trinnene for å stoppe Windows shutdown-prosessen.

Du trenger:
Computer
. Windows.
Mus.
Keyboard.

Opprett en Windows Nedleggelse Snarvei


en.
Tilgang til skrivebordet og minimere alle åpne vinduer. Du kan også bruke Quick Launch ikonet som heter Vis skrivebord å umiddelbart bringe deg til skrivebordet og minimere alle åpne vinduer som standard.
To.
Lag en "Abort Shutdown" snarvei på skrivebordet . Høyreklikk ethvert område på skrivebordet, velg "New" fra menyen, og velg deretter "Shortcut". Husk å klikke en ledig plass på skrivebordet og ikke på en vare som et ikon eller en widget.
tre.
Navn plasseringen på datamaskinen din som peker til den nye snarveien. Skriv inn plasseringen til snarveien din "Shutdown. exe-a" uten anførselstegn. Klikk "Next" på veiviseren for å fortsette.
Fire.
Navn snarveien på skrivebordet ditt. Bruk "Abort Shutdown" eller hvilket som helst ord eller forkortelser som er lett å huske. Prøv "AB", uten anførselstegn. Veiviseren kan fylle ut et navn for deg som standard. Du kan bruke dette navnet hvis du valgte. Klikk på "Finish" og bruke dette til å avbryte shutdown prosessen.
fem.
Hvis du vil endre ikonet, høyreklikker du snarveien du nettopp opprettet og velg "Egenskaper" fra menyen. Se etter Endre Ikon-fanen og velg fra Windows ikonene som er tilgjengelige. Du kan også velge å bla gjennom datamaskinen din for et annet ikon.

Opprett en utsatt Nedleggelse Snarvei


en.
Opprett en ny mappe på skrivebordet. Høyreklikk en gratis eller tomt område på skrivebordet og velg "New" fra menyen og "Shortcut" fra undermenyen.
To.
Navn på snarveien plassering. Skriv inn "shutdown-s-t 15", uten anførselstegn. Klikk deretter "Next" for å fortsette. Legg merke til plassen som kreves mellom dashbord for dette stedet, slik at du kan skrive inn dette riktig.
Tre.
Navn snarveien Shut Down. Veiviseren kan allerede fylle navnet "shutdown" som ett ord i boksen for deg som standard. Du kan endre navnet eller la den være som den er. Klikk på "Finish" for å avslutte veiviseren.

Tips og advarsler


  • Denne prosessen vil kun fungere hvis du bruker Forsinket Nedleggelse snarveien på skrivebordet for å slå ned datamaskin. Hvis du bruker på strøm eller Start-menyen for å slå av datamaskinen, vil Abort Nedleggelse snarveien ikke fungerer. Bruk shutdown snarveien regelmessig så du har nok tid til å stoppe Windows shutdown-prosessen.
  • alltid opprette et gjenopprettingspunkt før du genererer en abort avslutning for Windows. Selv om dette er en trygg og effektiv metode, hvis du skriver feil uhell din posisjon for snarveien, kan du ha problemer.
    
    Copyright © 2011