Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du gjenoppretter en hp datamaskin til fabrikkinnstillingene

Postet av : Valon Istrefi

Gjenopprette en HP datamaskin til fabrikkinnstillingene krever at du gjør en systemgjenoppretting. Det finnes to typer recovery for HP-datamaskiner: destruktive og ikke-destruktive. Destruktive utvinningen vil reformatere harddisken, ødelegge alle data og reinstallere operativsystemet og ekstra programvare i henhold til fabrikkinnstillingene. Ikke-destruktiv, eller "system" utvinning, vil reparere Windows-installasjonen, erstatte skadede eller manglende systemfiler og gjenoppretting av registret til fabrikkinnstilling. Ikke-destruktiv recovery er det beste alternativet hvis du ikke klarer å sikkerhetskopiere brukerdata før du kjører systemgjenoppretting
1 <. . br>
Sikkerhetskopier alle viktige bruker filer hvis du er i stand til å gjøre det. Hvis datamaskinen ikke vil brenne CDer, bruker flash-stasjoner på 4 GB eller høyere for å lagre data og overføre dem til en annen datamaskin. Alternativt, kan du bruke nettverket til å overføre filer. Du kan deretter sikkerhetskopiere dem til CD på ferie.
To.
Koble eksterne enheter som flyttbare medier stasjoner, USB-stasjoner og skriveren før utvinne. Også fjerne eventuelle ekstra harddisker ved å koble kabelen fra baksiden. Legg igjen din skjerm, mus og tastatur koblet til datamaskinen.
Tre.
Slå maskinen ned. Plasser det første gjenopprettings-CD i CD-stasjonen. Hvis datamaskinen ikke klarer å starte opp fra CD-stasjonen, starter og inn i setup-skjermen. Endre boot alternativer slik at CD-stasjonen er over harddisken. Hvis gjenopprettingsfilene er skrevet på en partisjon, kan du være i stand til å velge systemgjenoppretting fra velkomstbildet.
fire.
Velg utvinning alternativet du vil bruke. For å utføre en destruktiv gjenoppretting, klikker du på "Advanced"-menyen. Velg "Destructive Recovery" og klikk "Next". For å utføre en ikke-destruktive eller system gjenoppretting, klikker du bare "Next" fra åpningen skjermen.
Fem.
Se maskinen mens den er utvinne til fabrikkinnstillingene. Se for eventuelle feil, som datamaskinen vil vente på ubestemt tid på svar fra deg, sakker utvinning tid. Også, må du kanskje sette inn ekstra utvinning CDer som utvinning programmet ber om det.
6.
Start datamaskinen i diagnostiske modus hvis du opplever krasj. Disse feilene er mest sannsynlig etter å ha kjørt en ikke-destruktiv gjenoppretting. For å komme til diagnostiske oppstart, klikker du på "Start" og deretter "Run. " Skriv "msconfig" i boksen. Klikk alternativknappen ved siden av Diagnostic Startup: Last grunnleggende enheter og tjenester bare. Klikk på "Start"-knappen når du blir bedt av datamaskinen. Installere noen programmer som ikke kommer med datamaskinen din, og avinstallere unødvendige programmer. Hvis du ikke kan komme inn i konfigurasjonen verktøyet, slå maskinen ned, og trykk "F8" for å komme inn i feilsøking og avanserte alternativer. Velg "Sikkermodus" fra menyen og logge inn som administrator. Installere programvare som ikke kommer med datamaskinen din, og avinstallere alle unødvendige programmer.

Tips og advarsler


  • Bestill din utvinning CDer fra Hewlett Packard nettsiden. Du vil takke deg selv, da disse er penere og tryggere å bruke enn hjemme-brent recovery CDer.
  • Hvis datamaskinen nekter å stenge, trykk og hold av /på-knappen til den slås av.
  • Kjører selv ikke er ødeleggende utvinning kan resultere i tap av data, ikke bare på boot-stasjonen, men også på flyttbare media og ekstra harddisker.
  • Installer anti-virus programvare, og besøke Windows Update så snart som mulig å laste ned kritiske oppdateringer.
    
    Copyright © 2011