Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å endre fargeskjemaet i windows xp

Postet av : Jeanette Morales

Endre fargevalget i Windows XP kan drastisk endre utseendet på skrivebordet. Du kan velge mellom et stort utvalg av Windows-system tilbys ordninger, eller du kan lage dine egne farger. Når du har opprettet din egen farge ordningen, kan du til og med navnet den og lagre den i Windows system for rask gjenoppretting av egen farge

Du trenger:. .
Windows XP-basert PC
Mus.


en.
Minus alle programmer eller trykk på "Windows"-tasten, ved siden av Alt-tasten, og D på samme tid, slik at du er i stand til å vise desktop.
to.
Høyreklikk på et tomt sted på skrivebordet, og velg "Properties".
tre.
Velg "Utseende" kategorien, den grønne pilen, og klikk på rullegardinpilen merket "Fargevalg:" Velg en ordning, og klikk "OK". Ordningen er nå endret.
Fire.
Klikk på "Advanced", den røde pilen, til å endre enkelte farger eller fonter. Følg de samme trinnene som 1-3 for å se hvordan de ser ut.

Tips og advarsler


  • Hvis du klikker på "Apply" i stedet for "OK", ordningen vil endre og boksen forblir åpen, i tilfelle du ønsker å videre endre den.
  • Det finnes tilpassede ordninger for å laste ned fra Internett hvis du søker.
  • Noen tilpassede ordninger kan føre til bokser eller tekst ikke å dukke opp i enkelte programmer. Vær forberedt på å eksperimentere!
    
    Copyright © 2011