Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvor å restarte en datamaskin til en tidligere dato

Postet av : Valon Istrefi

Tilbakestille en Windows-basert datamaskin til en tidligere dato krever Systemgjenoppretting-funksjonen, som er et sett med datoer som datamaskinens system innstillingene må endres. Du velger et gjenopprettingspunkt for å bruke bestemte datamaskiner innstillinger på en annen date. Resetting datoen er vanligvis gjort for å angre skadelige endringer i datamaskinen ved å tilbakestille det til et punkt før skadestedet. Det kan være et virus, spyware, en korrupt software installasjon, et systemkrasj eller andre skadelige hendelse. Tilbakestillingen vil bare påvirke viktige innstillinger, men ikke senere arbeider, for eksempel lagrede dokumenter, e-post, historie eller favorittlister. Systemet gjenopprette endringene er helt reversible. Your datamaskinen automatisk oppretter gjenopprettingspunkter til fastsatte tider med få dagers mellomrom. Brukere kan opprette manuelle gjenopprettingspunkter også, noe som er nyttig før du installerer ny programvare eller foreta store endringer på datamaskinen
1. .
Åpne Systemgjenoppretting menyen. Klikk "Start"> "tilbehør"> "System Tools"> "System Restore".
To.
Velg din System Restore oppgaven. Sjekk boksen på høyre side av System Restore menyen for "Gjenopprett datamaskinen til et tidligere tidspunkt. "Klikk" Next "nederst til høyre.
Tre.
Velg et gjenopprettingspunkt dato. Klikk på en fet dato på kalenderen på venstre side. Hvis du kjenner den spesifikke datoen som du vil at datamaskinen tilbakestilles til, velger du det på kalenderen. Hvis et gjenopprettingspunkt finnes for denne datoen, vil det bli skrevet i fet skrift. Hvis det ikke er i fet skrift, betyr det at ingen gjenopprettingspunkt finnes for denne datoen. Du kan bla bakover eller fremover til å finne gjenopprette datoer i andre måneder.
fire.
Velg et gjenopprettingspunkt. Klikk og merke ett av gjenopprettingspunkter. Hvis mer enn én eksisterer, vil du på høyre side boks. Disse punktene vil vise den eksakte tidspunktet for punkt sammen med en beskrivelse som vil bli "System Checkpoint," som er et generelt gjenopprettingspunkt automatisk tatt av datamaskinen på en standard tidsplan, den eksakte element som ble installert eller modifisert, eller en egendefinert -laget gjenopprettingspunkt opprettet av brukeren. Klikk "Next" nederst til høyre.
Fem.
Bekreft gjenopprettingspunkt valg. Dette vinduet viser en beskrivelse av den eksakte gjenopprettingspunktet du valgte som en bekreftelse på at det rette punktet ble valgt. Det gir også advarsel om hva som vil skje og hva du skal gjøre før maskinen faktisk utfører gjenoppretting. Gjenoppretting vil ikke slette lagrede dokumenter, for eksempel notepad, Word eller e-post tekst, men de må bli frelst før du går videre, eller de vil gå tapt. Klikk "Next" nederst til høyre.
6.
Vent gjenopprettingspunktet å samle data og avslutning Windows. Datamaskinen vil ta noen minutter å utføre gjenopprette og starter Windows. Kontroller at gjenopprettingen var vellykket.


Copyright © 2011