Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du kan se skrivebordet fra vinduene oppgavelinjen

Postet av : Jan-Olof Stoor

Hvis du er som meg, har du sannsynligvis har flere programmer oppe samtidig. Det betyr at jeg ikke kan komme på alle ikonene på skrivebordet uten å minimere alle vinduer, ikke sant? Feil. Det er en enkel måte å få på skrivebordsikoner og du trenger ikke å laste ned noen utility programmer for å gjøre det heller

Du trenger:.
Microsoft Windows XP eller Microsoft Windows Vista
. .
En mus.
.


en.
Klikk høyre museknapp på oppgavelinjen i Windows. Dette vil åpne en meny. Pek på ordet "Verktøylinjer" og en sub-menyen åpnes. Du bør ha noe som ligner på bildet i Figur 1.
To.
Hvis det ikke er en sjekk ved siden av ordet Desktop, klikker du på skrivebordet. Hvis det er, kan du bare trykke på escape-tasten fordi Desktop verktøylinjen er allerede valgt. Nå høyre side av skrivebordet ditt vil se ut Figur 2.
Tre.
Hvis du klikker på dobbelt større enn-tegn (>) en meny åpnes med en oppføring for hver ikonet på skrivebordet ditt. Hvis du har mapper på skrivebordet ditt, vil du kunne se innholdet som en sub-meny. (Se figur 3).
Fire.
Å kjøre noen av programmene som er oppført på menyen, klikker du bare dem som du ville Start-menyen.

Tips og advarsler


  • bilder med denne how-to artikkelen er hentet fra Windows Vista, men dette tipset fungerer på akkurat samme måte i Windows XP og kan også fungere i Windows 95, 98, Me og 2000.
    
    Copyright © 2011