Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du konfigurerer registret til å kjøre et program ved oppstart

Postet av : Jeanette Morales

Konfigurere registret til å kjøre et program ved oppstart kan høres komplisert ut, men du kan enkelt utføre denne oppgaven med bare noen få enkle trinn. Denne prosessen vil tillate deg å feilsøke programmet raskere for å unngå å måtte manuelt laste og starte programmet på din runtime reisemål. Her er noen trinn du kan følge for å konfigurere registret til å kjøre et program ved oppstart
en.
Start et operativsystem design som du tidligere har opprettet eller lage et nytt operativsystem design. Neste, bygge og laste ned kjøre-time bilde til din målenheten.
To.
Åpne Remote Registry Editor og bruke den til å avdekke den HKEY_LOCAL_MACHINE \ Init lanseringen tall for hver. Exe fil som kjører på målenheten ved oppstart. Koble til med Registerredigering, deretter finner standard noden og skrive ned nummeret i høyre kolonne av navnet kolonnen.
Tre.
Ta med søknaden som et prosjekt på OS Design . Deretter bygge et register oppføring i HKEY_LOCAL_MACHINE \ Init delen av prosjektet. reg-fil.
fire.
Lag, i OS design, den endrede Catalog programmene. Bygg en forbindelse mellom din utvikling arbeidsstasjonen og målet ditt enheten. Men hvis det er en emulator, flytte runtime bildet til emulator.
Fem.
Kontroller at programmet startet ordentlig på enheten du, når du er ferdig med nedlasting. Vær oppmerksom på at dette kan ta flere minutter på grunn av at den tiden som kreves for å vise OS avhenger av størrelsen på den nedlastede run-time bilde. Beregne god tid for at dette skal skje.

Previous:nothing
Next:hvordan bli kvitt spionprogrammer

Copyright © 2011