Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du laster ned en backgammon dataspill for mac os x

Postet av : Stefan Svensson

Så du vil spille backgammon, men ikke har en backgammon sett, eller trenger du en motspiller. Alt du trenger å gjøre er å støvel opp din Mac OS X-maskin og laste ned et backgammon spill. Avhengig av spillet vil du få nesten øyeblikkelig tilgang til online motstandere, en datamaskin motstanderen, eller begge
en.
Finn en backgammon spill til nedlasting. Mac Spill og mer, Absolute Backgammon og Backgammon programvare sider er alle gode steder å lete-eller du kan gjøre et Google-søk for Backgammon Mac OS X.
to.
Klikk navnet på backgammon programmet du har valgt for mer informasjon. Noen ganger kan dette begynner også laste ned, hvis det ikke, se etter en "Last ned"-knappen, og klikk som
3
Følg nøye med det filnavnet du har lastet ned, da. . finne det på datamaskinen din. De fleste nettlesere standard for å sette nedlastede filer på skrivebordet ditt.
Fire.
Dobbeltklikk filen du lastet ned for å åpne og pakke det. Dette bør lage et program ikonet dra dette ikonet i programmene mappen for å fullføre installasjonen.
fem.
Kjør programmet ved å dobbeltklikke på ikonet i programmer-mappen.

Tips og advarsler


  • Når du har dratt de pakket ut programmet i programmene mappen, kan du dra en kopi av ikonet fra programmappen i dokken din-Mac-versjonen av en meny bar. På denne måten kan du få tilgang til backgammon spillet umiddelbart fra kaien.
    
    Copyright © 2011