Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du legger til en destinasjon i send til menyen

Postet av : Jan-Olof Stoor

Når du høyreklikker elementer på datamaskinen din vil du ofte bli gitt muligheten til å "Send til" et annet sted eller til en e-post mottaker. Standard "Send til"-listen er ganske omfattende, vanligvis inkludert skrivebordet, dokumenter-mappen, e-postmottakere og skrivbar disk drive. Imidlertid kan det være et sted spesielt for deg eller din organisasjon som ville være et fint tillegg til din "Send til" meny

Du trenger:. .
Microsoft Windows XP


en.
Klikk "Start"-knappen, og klikk på "Min datamaskin". Du kan også dobbeltklikke på "Min datamaskin" ikonet på skrivebordet ditt, hvis du har en. Den "Min datamaskin"-vinduet vil vises
2
Dobbeltklikk på "Lokal disk (C:)". . Hvis ikke Windows er installert på en annen stasjon på datamaskinen. Hvis ja, så dobbeltklikker du den bestemte stasjonen.
Tre.
Dobbeltklikk på "Documents and Settings"-mappen. Hvis du ikke ser filer og mapper i dette vinduet, klikker du på "Vis innholdet i denne Drive" under "System Tasks" i oppgaveruten.
Fire.
Dobbeltklikk på brukeren navn i "Documents and Settings"-mappen. Dobbeltklikk på "Send til"-mappen. Hvis du ikke ser "Send til"-mappen, ikke få panikk. I de fleste tilfeller er det skjult som standard. For å finne "Send til"-mappen, klikker du "Tools" i verktøylinjen, og klikk deretter på "Mappealternativer". Klikk på "View"-fanen og velg "Vis skjulte filer og mapper". Klikk på "Apply" og "OK" og din "Send til"-mappen skal nå være i vanlig syn.
Fem.
Klikk "Fil" på verktøylinjen og velg "New". Klikk "Shortcut" og "Shortcut Wizard" åpnes. Følg trinnene i veiviseren for å opprette en snarvei til filen eller andre stedet du ønsker å legge til din "Send til"-meny. Når snarveien er lagt, vil denne plasseringen bli lagt til "Send til"-meny.


Copyright © 2011