Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan du legger til et ikon på skrivebordet

Postet av : Magnus Ekblad

På datamaskinen, er det mange måter å navigere til et program, mappe eller fil som du trenger tilgang til. Imidlertid er en av de enkleste måter ved hjelp av en snarvei på skrivebordet ditt. Ikke alle programmer eller filer du bruker ofte, vil automatisk dukke opp på skrivebordet ditt, men du kan følge disse trinnene og legge en snarvei ikon å få frem hva du ønsker raskt

Du trenger:.
Microsoft XP


en.
Åpne "Min datamaskin" ved å dobbeltklikke på ikonet på skrivebordet ditt. Eller klikk "Start" og klikk på "Min datamaskin" på "Start-menyen. "The" Min datamaskin "-vinduet åpnes.
To.
Naviger til plasseringen av filen, mappen eller programmet du vil opprette et ikon på skrivebordet. Velg elementet ved å klikke på det en gang.
tre.
Klikk "Fil" på verktøylinjen og velg "Lag snarvei. " En snarvei vil bli lagt på det stedet du er på. Reduser størrelsen på vinduet ved å klikke på "Gjenopprett ned"-knappen øverst til høyre i vinduet ditt. Dette vil tillate deg å delvis vise skrivebordet samtidig være i stand til å vise det vinduet du er i. Hvis det er åpne andre vinduer hindrer deg fra å se skrivebordet, lukke eller minimere dem.
Fire.
Dra ny snarvei på skrivebordet ved å klikke på den, holde nede venstre museknapp og flytte musen til skrivebordet ditt. Slipp snarvei-ikonet på skrivebordet.
Fem.
Høyreklikk på snarveien og klikk på "Properties". På "Shortcut"-fanen, klikk på "Endre Ikon" knappen. Velg et ikon på skrivebordet snarveien og klikk "OK" for å lukke "Change Icon" dialogboksen. Klikk "OK" igjen for å lukke "Properties"-boksen.

Tips og advarsler


  • Hvis du sletter en snarvei fra skrivebordet ditt, er du ikke sletter hele programmet. Det vil fortsatt bli funnet hvor den ble installert på datamaskinen din.
    
    Copyright © 2011