Velkommen www.hostemostel.com RSS | Legg til i favoritter | Sitemap

hvordan sette opp en web server i mac os x leopard

Postet av : Ulf Friberg

Bruke system deling og den innebygde Apache web server, er deling web sider på din personlige datamaskin i OS X 10. 5 et stykke kake. Les videre for å lære mer om å sette opp en web server på Mac OS X Leopard
en.
Klikk på Apple-menyen øverst til venstre side av skjermen din, og velg "System Preferences. " Open System Innstillinger og velg "Deling"-mappen. I Deling-vinduet, velg "Web Sharing" og klikke på alternativknappen for å velge "Web Sharing. "Hvis du ønsker, kan du redigere datamaskinnavnet som brukerne får se når de kobler til web sider på din Mac. Under den grønne knappen som viser web-deling er nå slått på, finner du lenker for å få tilgang til Mac-web server. Det er en web server aktivert for datamaskinen og ett for dine personlige hjemmekataloger web site.
To.
Klikk på en av lenkene for å se om din Apache web server kjører riktig. Hvis det er, vil du se standard Apache web server side. Hvis du vil bruke din personlige web-server, den ene i ditt personlige hjemmeområde, gå til hjemmeområde, og åpne "områder" katalog. Du vil se standard filene for din web server, en "index. html"-filen og en "bilder"-katalog. Dobbeltklikk på "index. html" til å lansere den i nettleseren din. Du vil se din personlige web-server som kjører.
Tre.
Erstatt "index. html" med dine websider og bruke "bilder" katalog for bildene. Du har en fungerende web server som kjører på din Mac. Bare kopier linken til din personlige web-siden som vises på Deling vindu i Innstillinger, og sende det til noen du vil ha tilgang til sidene dine. Kontroller at du inkluderer "/" som følger ditt hjemmeområde (/~ home /).

Tips og advarsler


  • Hvis du bruker en ruter, må du kanskje åpne opp port "80" på ruteren din, slik at noen utenfor hjemmenettverket kan laste websidene.
    
    Copyright © 2011